Українська Манітоба
-
Вам добре пропонували. Так і є, від 9.99% на вживані авто та бажано 10-15% перший внесок від вартості авто
-
Це клікбейт.хайп...хай дитина побавиться....в америці жеш скучно жити, якщо не хоч тратити гроші)
-
Холодне з мʼяким😂😂 Я вас почула, просто в нас багато знайомих які беруть нові авто, і дауни їм нараховують не менше ніж 15000$, тому я про це кажу
-
Ні, ми Хонди Тойоти не дивились навіть, ми вирішили собі максимальний бюджет І під нього шукали машину яка була б в наявності, на той момент в наявності була Хюндай венью, то її і взяли, ми двоє без дітей то нам вона ідеально, і платити за неї недорого що головне
-
Алла, ви все перемішали: холодне з м‘яким! Ми про що говорили? Про вживане авто! Для вживаного має бути перший внесок, для нового - не обов‘язково, але бажано
-
4,99% , то здається якщо брати кредит на 24 місяці . Чим більше по часу кредит, тим більше процент . Зазвичай люди беруть машину на 4-6 років , то там і буде 11%+
-
Але даунпейменти бєшені
-
Нові кіа під 5,а так да хонди тоети від 7-8%,ціни космос,я якось хотів взяти ср-в хонду нову і порахував що вона мені з податками та % вийде під 60.000$ я за голову взявся,тиск аж піднявся,ні дякую
-
Так звісно що від зарплати залежить і від роботи
-
От ні,не люблю авто в оренду брати
-
То вже мабуть індивідуально, залежить скільки ви працюєте, зп . Мені погодили через рік тут, без першого внеску
-
Так це правда,знайомі також брали,хітро вони роблять,замовляеш авто чекаеш його 3-5 місяців,потім коли воно прийшло кажуть дайте перший внесок 10.000 $ так було у знайомих,взагалі зараз ділери знахабніли,% ставки в космос улетіли,я якось хотів авто взяти нове або бу у ділера,і вирішив взяти дуповозку за 5000,їде, в попу тепло,і без кредитів,сплю спокійно
-
Відповів у пп
-
В нас не так
-
6.99 . Запаз акція у Ниссан , лізинг 0 % на 2 роки
-
Я купівлю нової не потягну) Бо ще треба купу всього купити... Навіть подумати страшно скільки буде коштувати переїзд)
-
Я про нові
-
Так вони мають % від фін установ,але якщо є налік то який взагалі сенс у ділера купляти авто,у них ціни мімінум на 20% більше ніж у приватника.
-
Я взяв під 5,4
-
По власному досвіду скажу, що тут ніхто не любить взагалі , якщо ви дійсно купляєте авто . Ніхто Вони хрен що мають з цього. А ось кредити - лізингі , то ви від разу будете кращим другом для бариг 😂
22 Jan 2023, 08:02
125488/240950
about 6 hours ago