Українська Манітоба
-
Добре, спробую ще раз.
-
Так, хоч один день, хоч дві години.
-
Підкажіть будь ласка GST/PST, CAIP відносяться до соціальної допомоги?
-
Мені чоловікове підтвердження прийшло на мою пошту, а йому нічого. Перегляньте і в себе.
-
Привіт всім! Потрібна дівчина в команду з волейболу(середнього або вище середнього рівня) За деталями пишіть
-
Від Wealthsimple прийшли обидва підтвердження на мою пошту. А з податкової лише підтвердження стосовно мене.
-
Це все є в Велссімпл при заповненні. Там біля майже кожного пункту знак питання, тикаєте на нього, і воно вам або прям там пояснює, або перекидає на офіційний сайт прям на те місце, де все розписано
-
Клеймяться на арт або фітнес витрати на реєстрацію або членство (!) в prescribed programs. До цих програм відносяться: - програми що постійно діють (наприклад, щотижневе відвідування чогось, або членство в клубі/організації не менше ніж на 8 тижнів, або програма що діяла не менше ніж 5 днів) Тобто наприклад за реєстрацію на кемпи які були довжиною не менше 5 днів - можна клеймити. Оплати за поїздки на конкурси я б особисто не коеймила, бо мені це здається не eligible. Хіба шо конкурс тривав не менше ніж 5 днів, і ви клеймите не витрати на транспорт/іжу, а саме реєстрацію на конкурс.
-
Усе залежить від вас. Whatever makes you happy
-
Одна різниця жити біля гір і океану а друге в полі при -30
-
Всім привіт, товариство! Підкажіть будь ласка як легалізувати авто з іншої провінції в Манітобі та отримати номери Манітоби?
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, можливо хтось знає чому можуть телефонувати з клініки після проходження медкомісії? Пропустили дзвінок, не змогли додзвонитися сьогодні
-
Можливо комусь треба передати якісь документи чи щось з України або Франкфурту пишіть в приват
-
Зрозуміла Дуже дякую за відповідь
-
Телефонують у випадку якихось питань або поганих результатів аналізів
-
ця форма вже є онлайн в вашому акаунті на Service Canada. Я ще минулого тижня собі звідти завантажила, а сьогодні прийшла поштою.
-
Хто підкажить - оформив страховку але 209 долларів за авто 2014 года мені здаєтся забагато, як перевірити (бажано дистанційно) шо мені туди включили та як можно змінити якщо страховка на рік але плата шо місяця з чекингу.
-
Всім привіт 👋 Будь ласка, підкажіть інший номер телефону куди телефонувати, якщо видає помилку при оформленні фіндопомоги. Велике дякую та гарного вечора 😀
-
Привіт ,там де помилка вибиває там є і номер
-
Не знаю , допомагав людям дзвонити по тому що був , перевірили інформацію ,сказали що все ок , надішлють заявку в офіс ,через тиждень має питання вирішитись . Будем бачити 🙂
22 Jan 2023, 08:02
125635/234377
about a minute ago