Українська Манітоба
-
Дуже дякую 🙏 вам
-
👆🏼 у пості всі програми, які є))
-
Чи будуть продовжені якісь додаткові заходи для українців в Канаді чи ні, поки невідомо. Однак, запевняю вас, що українські організації регулярно розмовляють з Міністерством імміграції Канади та передають усю інформацію та настрої. Ось список на федеральні та провінційні програми імміграції. Кожна з програм часто має різні напрями, які мають різні критерії. Вам не потрібно вивчати всі програми детально. Почніть зі своєї провінції. Федеральні програми імміграції www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html Express Entry www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry.html Rural and Northern Immigration Pilot www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/rural-northern-immigration-pilot.html Atlantic Immigration Program www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/atlantic-immigration.html Програми провінції Квебек www.quebec.ca/en/immigration/work-quebec/skilled-workers Alberta Advantage Immigration Program www.alberta.ca/alberta-advantage-immigration-program Briting Columbia Provincial Nominee Program (BC PNP) www.welcomebc.ca/Immigrate-to-B-C/About-The-BC-PNP? Manitoba Provincial Nominee Program immigratemanitoba.com/immigrate/ New Brunswick www.welcomenb.ca/content/wel-bien/en/immigrating/content/HowToImmigrate/NBProvincialNomineeProgram.html Newfoundland and Labrador Provincial Nominee Program (NLPNP) www.gov.nl.ca/immigration/immigrating-to-newfoundland-and-labrador/provincial-nominee-program/overview/ Northwest Territories Nominee Program www.immigratenwt.ca/immigrate-here Nova Scotia Nominee Program (NSNP) novascotiaimmigration.com/move-here/ Ontario Immigrant Nominee Program (OINP) www.ontario.ca/page/ontario-immigrant-nominee-program-oinp Prince Edward Island Provincial Nominee Program www.princeedwardisland.ca/en/topic/immigrate-to-pei-as-a-worker Saskatchewan Immigrant Nominee Program (SINP) www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program Yukon Nominee Program (YNP) yukon.ca/en/immigrate-yukon Humanitarian and Compassionate Considerations www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/humanitarian-compassionate-considerations.html Увесь процес імміграції можна пройти самостійно, як це зробив я та тисячі інших людей. Якщо у вас немає часу вникати у деталі або ще недостатній рівень англійської, ви завжди може взяти консультацію у ліцензованих імміграційних консультантів, наприклад, звідси rcic-ua.ca/members/
-
Автор Роні, дві книжки, "По вогонь" і "Печерний лев", дуже зайшло
-
Цикл оповідань про Язон дін Альта, зокрема "Неукротимая планета"
-
А може ще хтось читач ))) я прислав ті, які перечитував особисто декілька разів
-
І ще Кейт Лаумер, цикл оповідань "Ретиф"
-
та я ж так само написала в чат))
-
Цикл "Гиперiон"
-
дякую! Не впевнений наскільки це можна вважати брехнею, але на момент працевлаштування в неї я не знав про тд1 і не заповнював ніяких документів, лише дав сін і ворк перміт, потім, коли з‘явилась друга робота, там потрібно було підписати форму тд1, я в неї запитав чи немає такої підписаної за мене, щоб не вийшло 2 тд1 і вона сказала, щось по типу «якщо ти хочеш ми можемо підписати тобі одну, але ми знімаємо правильну кількість податків». Я так розумію, що на той момент без мого відому вже була підписана тд1 і податок з мене майже не знімався, але мені сказали, «можемо тобі підписати одну»
-
Ви бачили, скільки в циклі "Щура" книг? І, на жаль, чим далі, тим гірше. Перші так, я був в захваті. Але під кінець серії то вже "белетристика". Тому і не пропоную, бо розчарований, на жаль
-
«Механічне піаніно» Курт Вонегут