Українська Манітоба
-
За фактом прибуття до Вінніпегу. В аеропорті буду Червоний Хрест
-
В мене анкзаіті коли двері в ванну відчинені нонстоп 😃😃😃
-
Варто Вмикати витяжку в ванні нонстоп щоб тримати баланс у всесвіті
-
Красно дякую!
-
А його «Колиску для кішки» читали?
-
Або будуть волонтери. Йдете до стійки із соняшниками. Якщо прибуваєте після 9 вечора, то просто телефонуйте за номерами готелів, вказаними на стійці із соняшниками. Телефонуєте на фронт-декс готелів.
-
Ооооо, Кінг
-
Тобто звертатися в Червоний Хрест. Зрозуміло! Дякую.
-
Серія книг охоплює значно більший період, ніж серіал. Крім того, продовження серіалу не буде вже, на жаль. Надто великий проміжок часу між подіями 6-го сезону і подіями, які б мали бути у 7-му сезоні, якщо б він колись був. Тому продовження тільки у книгах. Однак, серіал The Expanse - найкращих у sci-fi жанрі. Рейтинг IMDB 8.5/10
-
Дякую, вже давно мрію прочитати після перегляду серіалу. Планую найближчим часом розпочати, як тільки трохи увійду в ритм після переїзду з двома роботами.
-
Під та навколо дверей є щілі. Для повітря цього достатньо щоб вирівняти тиск всередині та зовні 😀 Всесвіт сам прийде до балансу
-
Підкажіть будьласка,чи є тут люди кто має тут у власності квартиру,яка тут середня оплата за конфо фі,і що саме входе в це конда фі? Якщо умовно я візьму іпотеку на квартиру,то мені треба платити саму іпотеку+конфо фі+страховка+протерті такс?правильно?
-
Так, все правильно… + ще додайте туди хайдро та воду. Ну а кондо фі може коливатись від ~$100 до ~$300+ в місяц, може буде напевно і більше якщо квартира в якомусь лакшері комплексі.
-
Butchershop in the Sky (James Havoc) 1999 Гугліть, може бути цікаво
-
Hello 🍷
-
іноді вони ще можуть окремо збирати гроші на щось масштабніше
-
Якщо платіж умовно банку 1400 в місяць за саму іпотеку то реально це буде десь 2-2100 на місяць зі всіма оплатами.
-
Принесли новий агрімент на наступний рік ренту. Підняли на $39. Минулого року не піднімали. Active Management
-
Може й я б взалюбки почитав ту книжку ?
-
Так
22 Jan 2023, 08:02
125777/230459
17 minutes ago