Українська Манітоба
-
Напевно 🤷🏻♀️ Залежить скільки там проперті такс та страховка. Це можно приблизно порахувати, тільки вже як будете ходити дивитись квартиру з рієлтором буде видно що конкретно виходить по сумі.
-
Ужасть! Це напевно а мене розцінки по Брендону;) чи може я сама собі таке придумала;) Зараз моя знайома шукає кондо, то в середньому $150-$300 фі.
-
От це мене трохи засмучує, а мого чоловіка просто розриває 🤬😂 Якщо є можливість купити шось новіше дорожче, то оці всі проперті такси взлітають до небес… то саме місто, той сами мусоровоз що вивозить мусор по всіх вулицях чи прибирання снігу всюди однакове, то саме повітря! Але такс може буде в два рази дорожче на новобудові ніж в обжитому районі… Не так засмучує мортгідж рейт які оці всі такси… Це хвилинка жалю від староприбулих😂 Хоч на шось пожалітись хочеться;)
-
-
Скажіть, будь ласка,хтось чуть про гуманітарні рейси 4Ukraine.ca , які допомагають з квитками до Канади? Це правда чи развод? Дякую
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка де знайти інформацію. Якщо подаватись на нові ворк і стаді перміти. Чи можна поки очікуєш виїзжати за кордон? Чи коли подаєшся старі скасовують? Я памʼятаю, була інформація що коли повертаєшся до Канади то треба діючі показувати. Як бути у цьому випадку?
-
Тобто якщо я буду за кордоном і отримаю рішення, і перміти прийдуть додому тут в Канаді, я не зможу заїхати, бо не матиму оригіналів на руках?