Українська Манітоба
-
Ось щось типу цього www.realtor.ca/real-estate/26410372/13-91-donwood-drive-winnipeg-north-kildonan
-
Пора бойкотувати польські товари.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо я загубила папірець Work permition, де я можу отримати новий?
-
Вам лише пораджу купити квартиру чи townhouse щоб жити в одній кімнаті самому, другу здавати (чи basement здавати, є такі townhouse). Якщо купите будинок, то буде ще вигідніше. Але будинки за такі гроші важче знайти
-
Дякую ❤️
-
Вітаю! Підскажіть чи легко здати на права у Вініппег? Чи є українськомовні школи? І вартість, можливо хтось недавно отримав. Щиро дякую!
-
До речі, доволі гарний варіант за таку ціну.
-
Те все що ви написали , до моєї ситуації не відноситься , бо все так і є . Тільки вентиляції тут немає , витяжка на кухні є , але там просто як фільтр.
-
Если у вас украинские права, вы можете их обменять без проблем Если нет, 10$ теоретический тест на русском или украинском и через 9 мес вождение, учитесь у кого хотите
-
Дякую) це моя улюблена забава , боротися з тим, щоб не дізнатися з самого початку хто вбивця чи у чому весь чай . Робити ставки , тоталізатор 🤣 Додам до черги
-
Такмполяки тут причом? Наша влада чудить сама. Це результат їхніх дипломатичних відносин. Всімпогані тільки ми святі, ах тошнить від того вже. Вам не остогидло самим?)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/application-verification-status-replacement-immigration-document.html
-
Не їздив. Просто я там жив і бачив то всьо своїми очима.
-
а ви напевно разом з ними їздили, якщо знаєте що "половина". дайте собі спокій з москалями і поляками, і в одних і в других свої інтереси.
-
Це канадська благодійна організація.
-
Половина західної україни навіть вже після 14 року чоловіки їздили в москву на стройку працювати. Шось я кіпіша не чув. Зато поляки погані пхахахахахах. Всі погані.
-
Теорію здати не важко. У мене не було ніяких прав раніше і я здала з 1 разу. Допускається робити 6 помилок в 30 питаннях. Краще здавати на англійській бо на англійській є відео ролики на сайті MPI. Про дорожній тест нічого не скажу бо мені ще до нього далеко.
-
Я не буду бойкотувати польські товари. І так небагата країна, а стільки біженців з України прийняла
-
о на, і поляки тут ні при чому... все наша влада це до речі теж унітазні методички, все на владу... щоб доказати нелегітимність влади... наша влада не свята, це так, але якрах в польському питанні вона можна сказати ні при чому, це політична гра, роздмухана якраз і виключно польськими політиками...
-
Який у цьому був сенс? Невже в Росії платили більше ніж у Польщі?
22 Jan 2023, 08:02
125834/230184
5 minutes ago