Українська Манітоба
-
Місцеві це місцеві. Тут до недавнього часу машини швидко втрачали вартість тому їх не було сенсу обслуговувати, мити і так далі. Мені пощастило купити не у місцевого🤣
-
Яка ціна touchless?
-
Я пас.
-
4 на місяць замало. 8 було б норм... Звичайно кожен день це я прогнав🤣 але 2-3 рази на тиждень коли дорога як сьогодні: мікс сніг+сіль... Коли дорога суха як в п'ятницю можна і не мити.
-
Серьозно? Ясно. Так, вам тоді треба безлімітку пошукати. Ми колись зробили були, я не пам’ятаю вже точно, кажись $80/місяць subscription, і мий хоч кожен день. Почалися жалоби від клієнтів. Мовляв, «я все одно частіше оаза на тиждень не мию, тож виходить я мию 4 рази за $80 - це обдіраловка, а не subscription» І ми тоді все поміняли і зробили дешевше, аде обмежили 4 мийки/місяць. Хоча я казала «треба ОБИДВІ опції залишити, і безліміт, і 4 мийки/місяць». Так-так, ага, колись зробимо, казали мені )) треба буде повернутись до цього питання, якщо не забуду.
-
Я збираюсь їздити 3 роки. Автомобіль не ржавий і йому 13 років. Потім ще треба сейфті пройти щоб його продати.
-
Ви зібрались 10р на одному авто тут їздити?) Ставтесь до речей простіше, і буде простіше жити
-
Кожен день.
-
Автоматична миє авто знизу і авто краще зберігається. Тут постійно сіль на дорогах.