Українська Манітоба
-
В Торонто напевно було би $1.2М
-
О, соррі не побачила ;)
-
Це не Торонто, це Вест енд в Вінніпезі
-
Багатенько чого... Фундамент (скоріше за все складений із камін'я 😢 ) Фрейм (можливо ще з тирсою в середені замість утеплювача... треба задувати піну 😢 ) Рафтерз+шитінг Чімней парове опалення (батареї) бо інакше кондиціонер був би вбудован у фурніс Паркет? Вікна двері міняні, сайдінг відносно новий
-
Toronto Street у Вінніпегу😝
-
Тут і своя Флорида є. Близько і не дорого 😀
-
Добрий вечір усім. Сьогодні в обід у Вінніпезі на Хіггінс стріт було викрадено оранжевий рюкзак з документами на ім'я Григорія Гірко. Якщо раптом комусь трапиться якась інформація, дайте, будь ласка, знати. Щиро дякую
-
Та побачила вже 🤦🏻♀️😂
-
І ціле Miami maps.app.goo.gl/UQsyeWbuhhCp9RG58?g_st=ic
-
www.facebook.com/share/p/Xe6pM7MxZWFCtDvg/?mibextid=oFDknk
-
Доброго дня всім, хто селився останнім часом в готель?можете поділитись досвідом ,чи є місця в Бест вестерні ? Якщо ні куди потрібно йти щоб поселитися.
-
Робота з кімнатами, 80 км від Вінніпегу, звʼязуйтесь в фейсбук, можна без мови.
-
app.squarespacescheduling.com/schedule.php?owner=27267098
-
Доброго вечора, буду дуже вдячна, якщо хтось зможе підказати як взяти аппоінтмент у готелі, де розміщують українців (Вінніпег)? У мене приїздить сестра, там залишатись немає необхідності, тільки документи зробити потрібно.
-
Тут і Комарне є;-) з величезним памʼятником комарику
-
Що з автобусами, 40 хвилин чекав 16 маршрут, він поїхав у зворотньому напрямку, наступний через 30 хвилин.
-
44й писав 10 хвилин: через 2 буду, а потім кенцельнувся. Тільки шо 90 бачив поламатий. Думаю мерзнуть
-
Я в такому домі живу. Не рекомендую
-
Доброго вечора, чи є тут хто подавався на новий паспорт нещодавно? Вже не один місяць намагаюсь зловити вільні слоти і ніяк не виходе, може порадите щось?
-
@Voen_zon, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 08:02
125982/230226
23 minutes ago