Українська Манітоба
-
Але ці всі штуки вилізли, коли на 2 роки річниці всі канали почали розкручувати новини, і як ми памʼятаємо там всюди використовували слово рефюджі, через те що ліньки пояснювати різницю між нашим статусом і рефюджі 🤷♂️
-
Було б корисно також, щоб КУК звернувся до відповідних державних установ щодо продовження CUAET. Багато власників цих віз не взмозі приїхати до Канади та скористатися можливістю отримання WP до завершення програми. U4U - продовжили
-
Ну я про це і кажу. Що в той час було б добре випускати статті які б пояснювали цей момент також
-
Не спорю. Але, Не цьому проблема. А дати можливість людям отримання усіх привілеїв і після березня
-
Які місячні виплати? Ви щось плутаєте. Люди прибувають до Канади, подаються на притулок, їхня заявка розглядається місяцями. Поки вони чекають на розгляд, то можуть податись на СІН на "9" та працювати. Виплат немає. Більшість живе просто неба або у шелтерах в Торонто. Знову ж таки, в інтересах влади дати хоч якийсь притулок, аби ці люди не пішли з відчаю на злочини. Якщо частина тих біженців буде опікувана громадськими організаціями, то це добре. В Торонто просто криза з цим.
-
1000%
-
Щоб люди приїхали до Канади відразу як refugee, то вони мають бути кваліфіковані та відібрані наперед. На це часто йдуть роки очікування в таборах біженців десь у Туреччині, Італії. Тільки невелика кількість тих біженців отримає кредит від канадського уряду для прибуття сюди. Більше біженців їдуть через приватне спонсорство, коли кілька сімей офіційно виступають фінансовими спонсорами для однієї сім'ї біженців. Однак, на це також йдуть роки.
-
Я знаю різницю між gar та psr . Я працюю з біженцями. Тому і говорю, що їх формулювання не зовсім точні , та незрозуміло що вони цим зможуть змінити .також про роботу ,коли у сім’ї мінімум 4 дитини , робота також не вихід . Я ж так розумію , що вони прирівнюють українців до gar . Але не звичайно не так . В українців уже добре з документами також , що дає змогу швидше оформити пр та інше . У refugee та refugee claimants інколи зовсім немає документів . Мені здається , їм треба змінити вимоги в листі , тому що новоприбулі з Судану і Конго будуть неприємно здивовані своїм становищем . Українці в більшості випадків приїжджають з якимись фінансовими збереженнями. Палестинці втратили усе .
-
Ось тимчасова програма для палестинців, запущена у січні 2024. Вони дістають тільки візу, і тільки якщо вони мають родину в Канаді, яка буде їх підтримувати. Напевно, вони зможуть податись на дозвіл на роботу, коли вже в Канаді. Однак, це все. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2024/01/temporary-resident-pathway-opens-for-palestinian-extended-family-in-gaza.html