Українська Манітоба
-
Класна ідея.
-
Хоча якщо подивитись з точки зору пароізоляціі, то натяжна стеля гарне доповнення до каркасного будинку.
-
Це ви про popcorn ceiling? Ох це капець. Мій мущщіна розповів, що тут це було «модно» в 70-ті роки. Наша хата як раз з 70-тих )))) Ніхто з попередніх власників не рішався приступитися до цього головняка, а ми от рішилися. Рік та багато матюків спустя маємо нормальну, біленьку покрашену стелю )
-
Та там наче не вказано на скільки, просто подовжили. Але я до кінця не дочитав
-
А чому, до речі світла в залі нема? Оце питання мене досі турбує? 😁 І ще деякі розетки працюють від вимикача світла. Я так рік думала, що в мене мережа порвана на одній стіні, поки лендлорд не показав, що то треба вмикач натиснути))))
-
Та я згодна, що нічого хорошого. Така стеля і в Україні вже вважається застарілим дизайном (ну, так мені знайома-архітектор з України сказала). Я ж написала про смайл-сарказм )) То тут в чаті нещодавно жалілись, що «в цій вашій Канаді хати погані, більшість не знає навіть про натяжні стелі і світла в залі нема».
-
Та нормальне тут будівництво, кожна технологія виправдана. Я розумію чому її тут застосовують
-
Я запитаю у бойфренда, може він в курсі, чому, бо я теж не знаю ))) Ми оце як стелю робили, то був план поробити в залі дірки і провести світло. Ну, він сам хотів, тобто йому, канадцю, нє чуждо почуття прекрасного та бажання більше світла 😂 Друге питання, що після того, як він поповзав по горищу, проводячи більше світла над кухнею/ідальнею, то такий подивився на зал і сказав «ну, коротше, стелю покрасимо, а світло я якось потім проведу…» - знаючи його ремонтні темпи, це може статися через багато років ))) Я спитаю, дійсно цікаво, чому одразу при будівництві не робили раніше
-
Мені мало, я всюди ламп понаставляла. Але цікавить саме причина, чому нема. Якщо причина - що не потрібно, тоді мені дивно.
-
Навіщо вам там світло? Світло є у dining room щоб їсти, або лампа біля крісла читати.
-
Бо італійським тут не здивуєш. Що не плитка то Італія або на промислових кухнях США.
-
Так, я знаю. І у мене є підозра, що в 70ті не робили світло в стелі над залою, щоб «а не треба там світла, так набагато економніше» - оце і все пояснення. Але хз.
-
Комфорт і краса.
-
Хата-мазанка це прямо в точку .ті самі враження. Я сам доволі аскетичний , тому мені пофіг , але людей які люблять комфорт і красу прекрасно розумію.
-
Менше бачиш - міцніше спиш 😅 ну і якщо не прибрано, то в темноті не так помітно)))
-
Можливо, що відповідь дійсно така проста. Для економіі. Як ті ж хрущовки радянські з кухнями по 4 метри.
-
Та я скільки буваю по приватним будинкам, вони люблять в напівтемряві жити) А там ще в плюс, робота електрика дорога) ось і не роблять)
-
У нас є, але будинок новіший. Так що напевно то лише у старих чомусь.
-
Добрий день. Чи існують які-небудь промокоди для amazon.ca, багаторазові чи не багаторазові, які є у вільному доступі? Щось нічого не нагуглити. Просто цікаво. Дякую.
-
Ладно ) я тупий - новоприбулий. Ніде не був нічо не знаю) В вас тут самі шикарні ремонти , дизайни і вопше хати - топ .
22 Jan 2023, 08:02
126175/234435
6 minutes ago