Українська Манітоба
-
Це стиль версаль в інтер'єрі, він має давню історію і передбачає насправді вишукану естетику у правильному виконанні. Дуже шкода, що один корупціонер без смаку і почуття міри зкомпрометував цілу сторінку історії дизайну
-
Мені сподобався ваш вислів "правдива краса". Ви знаєте польську? Я трохи вчила, тому звернула увагу
-
100% Люди які волають від тих самих мемчиків, шо і я - мої люди 🥰
-
Ні, але я зі Львова;-) напевно якийсь вплив є
-
доброго дня, підкажіть будь ласка ссилку щоб взяти талон на отримання сін та хельс карти в бест вестерн готелі
-
дякую
-
manitobagovernment.as.me/schedule.php
-
Хай їде до мене додому, буде кому в голову постріляти
-
⚡️Стрілянина у Гімлі: Муніципальна поліція Манітоби розшукує підозрюваного Після інциденту зі стріляниною у Гімлі, муніципальна поліція Манітоби відправилася на пошуки підозрюваного, відомого мешканцям будинку. Підозрюваний, який приїхав до чужого будинку, розпочав стрілянину, а потім втік з місця події. У зв'язку з цим усі школи та муніципальні будівлі були тимчасово заблоковані в цілях безпеки. Зараз поліція зосереджується на патрулюванні району. Мешканців закликають бути обережними та негайно повідомляти поліцію про будь-яку підозрілу діяльність. Щодо місця призначення підозрюваного, відомо, що він може виїхати до Арборга на білому Dodge Caravan. Щасливо, ніхто не постраждав у цьому випадку.
-
З 1 квітня 2024 здається кімната (розрахована на 1 людину, яка не палить) біля університету Манітоби. Другий поверх. ₴500.00 на місяць. Всі комунальні послуги та інтернет включені. Подробиці в пп.
-
Привіт усім! Можливо у чаті є викладачі піаніно, хто може навчити з нуля?
-
Адреса чого?
-
З цим до t.me/manitobalife
-
Привіт Потрібна допомога В WP де вказується адреса зроблена помилка. Має бути Poland вказали Ukraine Всі документи сін, карти готові. Лише тепер помітили. Хтось з таким стикався?
-
Трохи заспокоїли Дуже дякую вам😊
-
А потім при подачі на PR? Не буде проблем?
-
Забийте на це, адже це нінащо не впливає
-
Це наче той самий канал?🥲
-
В лівому углі, там адреса звідки подавались/прилетіли
-
Привіт Їдемо і іншу країну і таке питання Чекаємо такс ретурн але будемо вже в іншій країні Чи можливо дистанційно закрити карти rbc банку чи що робити
22 Jan 2023, 08:02
126244/230097
35 minutes ago