Українська Манітоба
-
Привіт усім! Можливо у чаті є викладачі піаніно, хто може навчити з нуля?
-
Адреса чого?
-
З цим до t.me/manitobalife
-
Привіт Потрібна допомога В WP де вказується адреса зроблена помилка. Має бути Poland вказали Ukraine Всі документи сін, карти готові. Лише тепер помітили. Хтось з таким стикався?
-
Трохи заспокоїли Дуже дякую вам😊
-
А потім при подачі на PR? Не буде проблем?
-
Забийте на це, адже це нінащо не впливає
-
Це наче той самий канал?🥲
-
В лівому углі, там адреса звідки подавались/прилетіли
-
Привіт Їдемо і іншу країну і таке питання Чекаємо такс ретурн але будемо вже в іншій країні Чи можливо дистанційно закрити карти rbc банку чи що робити
-
Давно не було про треш у автобусах
-
Про «чому немає світла в залі» мені розповіли таке: Корочє, в ті давні часи pot lights (це лампочки, як сучасні, які прям внутрь стелі монтуються і не висять, а врівень зі стелею сидять) були супер-мега-дорогим задоволенням. І самі лампочки були ще галогенні, і вони б грілися і треба було б спеціальний кожух для них - коротше, це тоді було дорого і не практично. Щодо люстр, то їх не робили в залі, бо: - люстри доступні для купівлі в ті часи були, і я цитую мовою оригіналу бггг ugly as fuck. Ото в спальню таке одоробло ще норм було б, а в залу - не гарно, типу - якщо завісити в залі одну велику люстру, то з огляду на те, що зали тут великі по площині, це повинна була б бути одна досить потужна люстра - ну і якщо джерело мощного світла одне на кімнату і незмінне, то це обмежує простір міняти розстановку меблів/ТВ так, як заманеться І оце через оце все було модно и прийнято освітлювати зал за допомогою напольних ламп по вуглам кімнати, або біля дивану, або на стольні лампи біля дивану тощо. В сучасних домах одразу монтують pot lights в залі в тому числі, бо це тепер дешева і доступна технологія.
-
Цей тему мені здається якимось магазином, аля "все по 3 гривні"
-
Всім привіт може хтось ще не знає. У додатку Temu (щось на кшталт Аліекспрес) зараз йде акція і можна безкоштовно отримати будь-які товари. Для того, щоб взяти участь в акції, потрібно ввести в поле пошуку товарів: 156624259
-
Там по 3 але завтра. В доларамі по 5 сьогодні
-
Тепер це знають усі (емоція сарказму)
-
Фух😅 ну тепер стало все на свої місця;) Дякую Анна! В мене хата 1972 року, все то саме: нема світла в living area, але навіть смішно уявити там люстру посередені🤭 стеля невисока, чоловік 185см, важко уявити скільки би раз він бився башкою об ту люстру!😂
-
Чи є серед нас водії concrete mixer, можливо з lafarge, чи рекрутери. Цікавить поговорити про роьоту водієм. Цього літа та й є пара питань. Відпишіть влічку будьласка
-
Можна. На ті дослідження, що там роблять, то не впливає.
-
Можна
22 Jan 2023, 08:02
126254/232129
2 minutes ago