Українська Манітоба
-
Тепер це знають усі (емоція сарказму)
-
Фух😅 ну тепер стало все на свої місця;) Дякую Анна! В мене хата 1972 року, все то саме: нема світла в living area, але навіть смішно уявити там люстру посередені🤭 стеля невисока, чоловік 185см, важко уявити скільки би раз він бився башкою об ту люстру!😂
-
Чи є серед нас водії concrete mixer, можливо з lafarge, чи рекрутери. Цікавить поговорити про роьоту водієм. Цього літа та й є пара питань. Відпишіть влічку будьласка
-
Можна. На ті дослідження, що там роблять, то не впливає.
-
Можна
-
Вітаю, скажіть будь-ласка чи можна їсти та пити перед здачею медогляду?
-
Від Wealthsimple прийшло підтвердження
-
Перевірте чи ви дійсно засабмітили. Прийшло підтвердження? По моїй декларації (з доходами) оцінка прийшла в особистий кабінет податкової через кілька хвилин.
-
Хто знає скільки приблизно часу займає оцінка податкової декларації якщо відправляти її через Wealthsimple? По нульовій оцінка від CRA прийшла через дві хвилини. А та що з доходами вже майже тиждень тиша
-
Попалось про такси вТік Тоці,від блогера 🙄 Але коменти приємно здивували;) Не все так погано, надія є 👏
-
Добрий вечір. Маю питання щодо повернення податків. Чи можна подати чеки про витрати на імміграційний процес?
-
Від CRA нічого
-
Ні 😂
-
Ось так в мене
-
Це у відео
-
Добрий вечір, подаю на повернення податків по відео пана Дмитра (перший раз). В кінці процесу перед сабміт пан Дмитро говорить зареєструвати дірект депозит. В мене такого немає. Це норм чи я щось не так зробила?
-
Друзі добрий день! Може порадить на стар якесь Авто в загалі на які пробіги та мотори дивитись може хтось щось по рекомендує машину на старт 6000тисяч +-
-
10-14 днів.
-
Якби мене запитали, як описати Канаду двома словами. (Вибачаюсь що текст у відео не українською але суть від цього не змінюється)
-
100%, можна звикнути і кайфувати, а можна агрітись постійно і робити собі нерви
22 Jan 2023, 08:02
126269/230154
3 minutes ago