Українська Манітоба
-
!! 🌟 До уваги всіх, хто живе у Вінніпезі чи поблизу нього 🌟! Якщо ви нещодавно приїхали або живете тут вже давно і думаєте про покупку свого житла, рекомендую вам Ivan Landau Він Вам допоможе і підкаже куди інвестувати і як уникнути підводних каменів покупки первинного і зовсім не первинного житла🏡💡!!! Відповіді на ці та багато інших питань будуть у вас під рукою! 🤔 💼 поділиться інформацією з усіма, кому вона потрібна! Ivan Landau допоміг багатьом українцям стати щасливими власниками житла. Всі його клієнти дуже задоволені, і я також рекомендую цього ріелтора. Іван Ландау дійсно професіонал своєї справи. З його дозволу залишаю його номер телефону для зв'язку. Консультація безкоштовна, тому не зволікайте, телефонуйте: +1 (204) 230-3456 🏠📞
-
Так, що вас цікавить? Торгуємо на ndax, wealthsimple, bitbuy
-
Доречі . Зустрів одного разу тут дядька ( українець який мігрував сюди ще дитиною багато років назад). Ми з ним побалакати хвилин 15 про різне … і каже він , «дам тобі одну пораду : не спіши. В цій країні все можна зробити і досягнути, але не спіши. Перш за все освіта, навики і потім карʼєра і гроші. Не треба зразу пробувати заробляти мільйони. Тут це так не працює» .
-
100% Саме так. Будьте на «чилі», і крок за кроком всього досягаєте. Тут немає такого як «keeping up with joneses”
-
І взагалі для мене «don’t rush” це вже вже прям якийсь слоган Канади . 🤣я чую це постійно і всюди .
-
Малося на увазі не треба одразу вбивати себе на важких роботах (тіпа будови і тд ) бо там платять добре . Краще спочатку получити лайсенс і тоді іти туди вже спеціалістом . Посил був таким .
-
Я згоден , шо цей легкий шлях не всім підійде нажаль . В мене немає сімʼї , тому легко можу дозволити собі «донт рашити» .
-
Тому тут середній рік прожиття довший :)
-
Коли в Японії учень усвідомлює, що хоче стати майстром суші, він йде вчитися до вже практикуючого майстра і два роки миє рис. Просто миє рис і більше йому нічого не довіряють. І тільки потім він переходить на наступний етап (не знаю точно, але думаю, теж не останній). В цьому є великий сенс. З іншого боку, вони там в Японії живуть по 130 років, треба ж чимось цей час зайняти
-
То треба шуби