Українська Манітоба
-
Я згоден , шо цей легкий шлях не всім підійде нажаль . В мене немає сімʼї , тому легко можу дозволити собі «донт рашити» .
-
Тому тут середній рік прожиття довший :)
-
Коли в Японії учень усвідомлює, що хоче стати майстром суші, він йде вчитися до вже практикуючого майстра і два роки миє рис. Просто миє рис і більше йому нічого не довіряють. І тільки потім він переходить на наступний етап (не знаю точно, але думаю, теж не останній). В цьому є великий сенс. З іншого боку, вони там в Японії живуть по 130 років, треба ж чимось цей час зайняти
-
То треба шуби
-
Привіт! Скажіть, будь ласка, чи є у Вінніпезі люди, які часто проводять презентації? Чи то стартапи, чи звіти для команди, чи воркшопи, курси - все, що потребує візуальної презентації. Я працюю з візуальним дизайном презентацій. Маю бажання працювати з брендами, командами та компаніями на місці. Якщо ви в курсі подібної інформації або знаєте людей, що можуть бути зацікавленими у моїх сервісах, дайте знати, будь ласка. Дякую!
-
Вітаємо, Olena! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаю! Шукаю кімнату або одно-бедрумну квартиру в оренду в районі Garden City або Tyndall Park. Можливо хтось може порекомендувати якісь хороші апартаменти. Дякую!