Людоньки, чи є тут фізично міцні чоловіки, що ще не встигли знайти роботу і хотіли б підзаробити?
Корочє, шо трапилось: є popcorn ceiling (це така хрєнь з побілки наляпана на стелю - колись тут так було модно 🤪), і оцей поп-корн треба відшкоребсти. Маю мущщіну, який вирішив, шо він - альфа-самєц і буде робити ремонт сам, бо «а х*лі там робити» 😂 І от він шкріб-шкріб той поп-корн, і всьо - заболіло плече, не можн руку підняти вгору. Я задовбалась слухати матюки та охи-вздохи і обережно запропонувала «А може давай я запитаю, може хтось з новоприбулих хоче поробити?» На що мені мущщіна сказав «тю так а чого ти одразу на сказала» 😂 Я, корочє, ще й винна залишилась, ну то таке, лірика.
Він вже пошкріб кухню/їдальню, залишилась living room. За оцінками мущщіни - це десь години 3-4 праці двом чоловікам. Платимо $500 готівкою.
(Можна і щоб один чоловік, це все рівно буде $500, і наче це вигідніше тоді, якщо хтось один, аде це тоді годин 6, а нам би хотілось, щоб в 4 години вложилися. Якщо може тут є хтось, хто відчуває сили зробити самому години за 4 - нівапрос).
Доїхати ДО нас треба буле самотужки автобусом, а НАЗАД в готель чи де ви там живете я вас відвезу безкоштовно.
Допоможіть люди добрі, бо цей клятий ремонт не скінчиться ніколи 😂😂😂
Пишіть в особисті.