Українська Манітоба
-
Alberta is Calling, again — province wants more skilled workers to close labour gap | Calgary Herald Finance Minister Nate Horner introduced a handful of new programs aimed at growing the province’s skilled labour force in Thursday’s budget, including a new round of the province’s Alberta is Calling campaign, which will offer a $5,000 attraction bonus to new skilled trades workers. calgaryherald.com/business/local-business/alberta-budget-2024-skilled-workers-close-labour-gap
-
Бачили, поліцейська тачка запаркувалась в полосі на маін-логан і без мігалок. І мені прмйшлось її не збити. Як по львівській області покатався відчуття
-
Вітаю 👋 Віддамо матрас твін безкоштовно, самовивіз. Вінніпег, р-он Транскона. Тел. 2049510253
-
І ще з 27 поверху 🙂
-
🆘🆘🆘🆘🆘 коли подавалась на кліматичні, не пам‘ятаю які суми доходу вказувала Зараз потрібно подавати на 1-шу декларацію Підкажіть будь ласка чи можна десь знайти ту інформацію по сумах яку я писала коли подавалась на кліматичні? Дякую!
-
Alberta is calling, again Also Alberta: Alberta opportunity stream intake pause😂
-
От вам Вінніпег з 28-го😅😂
-
Поряд)
-
Richardson building
-
Це теж з Мейн 360?
-
CN tower 😄
-
Альберта запрошує кваліфіковані кадри з інших провінцій. Імміграція тут ні при чому. Є багато місцевих спеціалістів
-
Мда,це не вінніпег
-
Ні, неможливо. Ви повинні пам'ятати і зберігати інформацію, яку ви надаєте уряду. Пишіть те, що пам'ятаєте хоч приблизно
-
Подала доходи, і пише, що орієнтовне повернення ~$450. Це øk, чи щось може бути не так¿ 🤔 Бо середнє по Канаді в рази більше
-
Вітаю! В нас в Брендоні знайшли український закордонний паспорт. В місцевій групі ніхто не відгукнувся, і ніхто не знає цю дівчину. Можливо хтось загубив паспорт, або знає цю дівчину? На фото видно прізвище: Рачок
-
А як заповнювали?
-
Хм,повинно бути більше я так думаю,в мене 50.000 за рік,дружина та дитина не працювали то у мене 3600$ повернення.ні садків ні аренду не вказували.
-
Орієнтовно, $43600, не цілий рік працювала, без чоловіка та дітей 🦦
-
Скажіть яка у вас сумма заробітку за рік,що у вас діти є,чоловік,чи працював він чи ні?і тода буде трохи зрозуміло.
22 Jan 2023, 08:02
126392/231845
about an hour ago