Українська Манітоба
-
Рада, якщо помиляюсь, я просто не відчуваю ефекту взагалі
-
Взагалі рушники працюють. Ми собі в грумінг салоні іноді вішаємо біля стола щоб зменшити статику - допомагає
-
1 - це питання 2 - це підказка - но то ж не значить шо вам тре жмакнути як більшості. Все таки більшість не щойно приїхала 3 - це помилка що каже вам: «ви або були весь рік в Канаді, або були не весь рік в Канаді. Інакше ми б з вами не говорили. Тому будьте ласкаві і жмакніть наступне питання «Єс»»
-
У вашому випадку, ймовірно, друге
-
За логікою або перше, або друге питання має бути Yes
-
Ви маєте вказати, що ви іммігрували
-
youtu.be/zseZ8LUtCos?si=aNGI8KFMHPkggl3b
-
Хто працює на роботі для чоловіків , можливо потрібні працівники (шукаю роботу для чоловіка) , буду вдячна
-
Підскажіть будь ласка, чи надає Манітоба безкоштовне житло після іншої провінції?
-
Ось вам вигляд з 3-го поверху Брендон 🤩😁
-
Дякую. Я так и написала, що перше це питання, а друге це пояснення. I так, я не весь 2023 в Канадi, тому i вiдповiла нi. I трете фото це червоне на «нi»
-
Це iнше питання. Дякую Дмитро
-
I ще питання. Якщо ми в 2023 подалися на кліматичні та GST, та на той момент ще не Мали роботу, то треба зазначати, що це не перша декларація? Ще раз велике дякую
-
То не була декларація. Однак, програм буде вас питати і якщо буде інформація про це в податковій, то треба вказувати, що ви не подаєте вперше
-
В мене рушники, тази, блюдца, ведра, сльози, один зволожувач на 6 літрів , другий на 8 , херачать нон стоп 24 години на добу . Вологість вище 65% не іде 😢 Одна бедрумна квартира .
-
72-78 , коли як
-
А температуру яку виставили? Можливо у Вас і обігрівач нон-стоп сушить повітря?
-
M j roofing
-
За це бали знімають? Studies in another province -100
-
Це сайт ?
22 Jan 2023, 08:02
126550/232156
5 minutes ago