Українська Манітоба
-
Машини не маємо, то й нема сенсу туди членство купувати, а для одних окулярів тим паче… може щє десь?
-
Спробуйте глянути онлайн. Це найбільша канадська онлайн оптика. Здається у них є також вибір сонцезахисних. Але треба дуже уважно перевіряти розміри дужки, між очами , на носу, ... www.clearly.ca/en-ca?cid=PM-SGA_000000-1.CA-Clearly-EN-B-NA-ClearlyCore-Exact-NA-NA-Ecom-NA_Clearly+-+Exact_clearly&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI4YyVp6HWhAMVRUdHAR1o1QQrEAAYASAAEgKXZvD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
У нашому комплексі здають житло. It's a 2 bedroom unit on ground floor with personal patio area and parking just in front of door. $1600. maps.app.goo.gl/DdPtmR1ZErDfXKzF9
-
Tomahawk shades. Ціна/якість. Якщо загубите, вони висилають нові. У них зараз акція 3 за ціною 1.
-
Доброго вечора , хто летів через Лондон без візи транзитної, як це було у Вас?
-
Але не потрібен mold в хаті Що занадто то не в здраво
-
Ще в Oakley Optical на Portage є україномовна оптометрист.
-
Мені потрібно плавати
-
65% це трохи забагато...
-
Та який молд, воно все одне сахара
-
Подав на новий загран. Бля там канешно обстановочка в консульстві. Вроді канада а заходиш тупо в україну. Колхох канешно конкретний. Це з нами походу буде до кінця епох. Вже буде всьо кіберпанк у віртуальній реальность а томконсульство буде образку 2000 року.
-
Та там вже ніби «усе порішали» 😃
-
ти ж збирався їхати назад. передумали?
-
Орнув ставлю пітьорку за згадку кіберпанку.
-
Канешно. Куда ж канаді до хрущовок. Дирявих доріг. Деколи відсутність бардюрчика в розмітки на жорозі, знаків. Це да. Печально шо україна в 2024 виглядає гірше аніж гетто канади 1970 року
-
Такое самое враження було від вінніпегу,наче Канада а потрапив у якесь гетто 1970 років.
-
може намагаються щось робити з отими перекупами місць в черзі
-
Ше хотіла мене маразнути шо типу апоінтмент на мою сестру яка в україні. Я кажу «я з манітоби летів бабок норм поліняв, давайте без пріколів, можу сестрі набрати», вона попустилась шось. Я думав вже всьо, заверне. Але проканало. Хай тіряються.
-
і ніколи не було?
-
Нема ніяких перекупів місць. Вони вставляють палки в колеса. Того і немає слотів. Шоб люди довідки на повернення в укр брали.
22 Jan 2023, 08:02
126635/232376
2 minutes ago