Українська Манітоба
-
також досвідом (та лайфхаками) діляться в імміграційному чаті, як зловити слот)
-
переслала досвід знайомого в особисті тут не можна, він руссіш мовою
-
Доброго дня Тут є самотні жінки, які працюють в вечірні зміни? Де можна знайти догляд за дітьми в вечірній час або нічний? Чи можливо це взагалі?
-
Якщо у мене диплом і додаток до диплому на українській та англійській мові, чи потрібно перекладати та завіряти якось?
-
Вітаю всіх. Потрібна ваша порада стосовно того, на які марки а можливо навіть моделі автомобілів варто звернути увагу а які навпаки. Розумію, що в першу чергу треба звертати увагу на стан автомобіля. Чув колись, що наприклад за ремонт Volvo мало хто хоче братися з місцевих механіків. Розглядаю варіант для купівлі в межах 10-13 тисяч. Але цікавить тільки порада)
-
Доброго дня всім манітобцям!) Підкажіть, будь ласка... Не можу віднайти детальну відео-інструкцію, як подати на компенсацію податків та кліматичні. Десь кидав собі в закладки, а тепер не можу знайти його. Хто має посилання --перекиньте, будь ласка. Щиро дякую заздалегідь!)
-
дякуємо! це пояснення нас дещо заплутало Individuals who do not qualify You cannot claim this credit for 2023 if any of the following applied: at any time in the taxation year you, or a member of your family, were exempt from tax because of your status as an employee of a country other than Canada at any time in the taxation year you, or a member of your family, were not a Canadian citizen and were on active military service as a member of the armed forces of a country other than Canada
-
Можу помилятися, тож це моє персональне враження: Мерседес, бмв, вольво - дуже швидко падають в ціні, і через 5 років обертаються для водія на дуже дорогі авто. Деталі недешеві, механіків які в них добре розуміються - небагато. Якщо самі можете ремонтувати - може бути вигідна опція. У Хьюндай - є кілька специфічних двигунів що можуть просто вмерти на дорозі після 50 тис. Тут надо дивитися не стільки на модель авто, скільки який двигун там. У тойоти були двигуни 2ar-fe ( 2.5 L) і 2az-fe (2.4 L), які жерли масло. Також є люди що кажуть про абревіатуру FORD - Fix Or Repair Daily. Додж ( Караван, Джорней, Дарт) ціна на старе авто падає значно швидше ніж інші бренди. Повинна бути причина для цього...
-