Українська Манітоба
-
Гляньте thrift stores. Є такі стори, де продається не просто вживані речі, а справжній антикваріат. Я туди пішла просто за компанію, і зараз у мене вдома раптово є великий комод 1915-го року (35 CAD) і стіл 1914-го (25 CAD) із цільного дерева, все зроблено в Квебеку, був штамп фабрики. Ніяка ІКЕА поряд не стояла по якості матеріалу. Пофарбувала це все в білий колір (40 CAD за велику банку фарби, бо на вигляд само дерево було страшне) і воно не просто вийшло красиво, це речі з історією - на початку ХХ століття у Квебеку активно розвивалися деревообробні мануфактури і меблі там робили на всю Канаду. Мені здається, круто мати собі предмет канадської історії)
-
Моя канадська подруга, яка привела мене в цей магазин, сказала ніколи і ні за яких обставин не купувати вживані мʼякі меблі, щоб не принести додому клопів, все інше можна. Я не знаю достовірно, чи клопи живуть в дереві, але в моїх штуках деревʼяних їх не було
-
Ой, є така фарба, навіть запаху практично не було, трошечки буквально, вивітрився за день
-
От фарба. Взагалі нормально для використання в квартирі, правда, облуплюється іноді, тому періодично пару мазків де-не-де обновляю. І на задньому плані, власне, комод)
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕