Українська Манітоба
-
Всім привіт) 17 березня в Вінніпезі відбудеться благодійний концерт наших українських виконавців Скофка, Дові та Козак Сіромаха. Автори пісень "Де би не був, не забуду дім" "Щоб не було, вистоїмо" "В небі чистому чути Гімн" щоб було зрозуміліше)) Хто планує піти на цей концерт? Треба підтримати наших!!!! До речі зараз діє знижка на квитки 15 % по промокоду: bomond Можливо комусь знадобиться :)
-
Мій котик 🐈⬛ деколи так і робить зараза 😬
-
1,6 це старий мотор екобуст 4х циліндровий, який спочатку змінили на 1,5 - 4циліндровий. а далі зробили новий 1,5 - 3х циліндровий, який вийшов доволі непоганий, надійний і економічний. а всім відомий 2,0 екобуст мав проблеми в усіх його ревізіях хоч і є доволі популярним
-
Цікаво, я літом дивився і з опцій було. 3 циліндри 1.5, і далі вже 1.6-2.0
-
Ви шо реально більше ніхто не відчули, шо кола тут абсолютно не така ? 🫣 На мою думку це все через цукор з якого роблять … наш бурячковий набагато смачніший.
-
В 2му не знімається
-
Підкажіть будь ласка принцип роботи картки Peggo. Якщо я не маю безліміту на місяць, а просто маю певну суму і кожного разу за проїзд знімається вартість. Так от, якщо в межах 1.5год я буду їхати 2автобусами, то в другому автобусі знову зніметься повна плата, чи там якось фіксується час і в 2 автобусі плата не знімається?
-
Не зовсім зрозуміло а якщо я тільки місяць як у Канади то теж можу подати? І е шанс получить ще +3 років к тому ще маю? Чі як.) ??