Українська Манітоба
-
Бляха я напевно тупий ¯\_(ツ)_/¯
-
Не зрозумів цього напису
-
Доброго вечора. Чи може бути таке, що моя форма Т4 не відображається в CRA акаунті, хоча була мені відправлена 2 неділі тому. ☹️ Чи можу я її добавити сама, тому що через це не можу відправити tax returns через Wealthsimple
-
Не можу знайти де це можна додати ( чи тільки їм якось на email відправляти?
-
Так якщо Ви будите літати з Канади на відпочинок. А якщо Ви будите летіти з Европи то там все складно. А щодо Англії то Визаір та Ренаір 1000% вас не візмуть. Бо вони прилітають до місцевого термінала. Тому вам треба буде якось добиратися до міжнародного. Тому вони не беруть без візи.
-
Продаю меблі . Диван та Аксесуари як , кошик для закупів, сушарка для посуди - віддаю безкоштовно . Шкаф 100. Ліжко дерев'яне -100. Ліжко залізне -20. Косметичний стіл -50 Також тим хто придбає шкаф чи ліжко дерев'яне в подарунок компʼютер,(так робочий ). Все Тільки само вивіз. Забирати з ранку у неділю- завтра чи четверг також з ранку . Хто перший приїхав той забрав. За годину до приїзду пишіть питайте чи ще є щоб дарма не їхали .
-
Ще є політика авіакомпанії - якщо є сумніви шо Вас можуть не впустити в Країну призначення і компанія повинна буде Вас вести назад- і ціна квитка це не покриває, їм зручніше просто відмовити Вам у реєстрації на рейс. А до Мексики- є вже 1000 випадків коли людей з СНГ при наявності усіх віз та документів і іншого не пускали до Мексики з Европи то авіакомпанії просто відмовляють і все.....