Українська Манітоба
-
Продаю меблі . Диван та Аксесуари як , кошик для закупів, сушарка для посуди - віддаю безкоштовно . Шкаф 100. Ліжко дерев'яне -100. Ліжко залізне -20. Косметичний стіл -50 Також тим хто придбає шкаф чи ліжко дерев'яне в подарунок компʼютер,(так робочий ). Все Тільки само вивіз. Забирати з ранку у неділю- завтра чи четверг також з ранку . Хто перший приїхав той забрав. За годину до приїзду пишіть питайте чи ще є щоб дарма не їхали .
-
Ще є політика авіакомпанії - якщо є сумніви шо Вас можуть не впустити в Країну призначення і компанія повинна буде Вас вести назад- і ціна квитка це не покриває, їм зручніше просто відмовити Вам у реєстрації на рейс. А до Мексики- є вже 1000 випадків коли людей з СНГ при наявності усіх віз та документів і іншого не пускали до Мексики з Европи то авіакомпанії просто відмовляють і все.....
-
в тому є сенс, бо наявність візи в Канаду ще не означає що канадський офіцер впустив тих людей до Канади і надав перміт наприклад. Вони просто покладаються на факт що коли канадці до себе впустили то тоді точно ок і можна в Мексику теж впускати. Зрозуміло що вони просто не хочуть до себе біженців через брак грошей в державі
-
Дякую. Буду пробувати. Тому що зараз Wealthsimple зʼєднується з моїм CRA акаунтом (там є питання «чи є в вас існуючий CRA акаунт») і пише, що в мене немає форми Т4 і я не можу нічого добавити 🤔
-
Дякую!
-
вони запропонують перебукувати на наступний свій рейс. Або рефанд. Вони вперто не хочуть букувати рейси своїх конкурентів. Теоретично можете купити самі квиток на найближчий рейс якщо вони відмовляться і заставити їх заплатити але мабуть прийдеться через суд то робити
-
Скажіть, будь ласка, а якщо внутрішні авіалінії (всередині Канади) скасовують рейс, вони зазвичай просто повертають гроші чи роблять заміну квитка на рейси інших авіакомпаній? Купила щойно квитки у porter на квітень, це важлива робоча поїздка і якщо рейс скасують за день чи день в день, для мене це буде катастрофа, я переживаю. Як це зазвичай відбувається? У мене ще не було в житті досвіду, коли рейс був би скасований і я не знаю, який тоді алгоритм
-
безперечно, але у АС і ціна в три рази вища) на потрібні дати, принаймні
-
Дякую дуже, я не зовсім вірно висловилась, це поїздка по роботі, але самостійна, не корпоративна. Сподіваюсь, все буде добре, у портера в цей день є ще один рейс пізніше на випадок непередбачених обставин, вони можуть мене туди перебронювати, якщо що)
-
Покер - класна гра для компанії
-
Привіт. Яка адреса? Диван безкоштовно?