Українська Манітоба
-
Дякую. Буду пробувати. Тому що зараз Wealthsimple зʼєднується з моїм CRA акаунтом (там є питання «чи є в вас існуючий CRA акаунт») і пише, що в мене немає форми Т4 і я не можу нічого добавити 🤔
-
Дякую!
-
вони запропонують перебукувати на наступний свій рейс. Або рефанд. Вони вперто не хочуть букувати рейси своїх конкурентів. Теоретично можете купити самі квиток на найближчий рейс якщо вони відмовляться і заставити їх заплатити але мабуть прийдеться через суд то робити
-
Скажіть, будь ласка, а якщо внутрішні авіалінії (всередині Канади) скасовують рейс, вони зазвичай просто повертають гроші чи роблять заміну квитка на рейси інших авіакомпаній? Купила щойно квитки у porter на квітень, це важлива робоча поїздка і якщо рейс скасують за день чи день в день, для мене це буде катастрофа, я переживаю. Як це зазвичай відбувається? У мене ще не було в житті досвіду, коли рейс був би скасований і я не знаю, який тоді алгоритм
-
безперечно, але у АС і ціна в три рази вища) на потрібні дати, принаймні
-
Дякую дуже, я не зовсім вірно висловилась, це поїздка по роботі, але самостійна, не корпоративна. Сподіваюсь, все буде добре, у портера в цей день є ще один рейс пізніше на випадок непередбачених обставин, вони можуть мене туди перебронювати, якщо що)
-
Покер - класна гра для компанії
-
Привіт. Яка адреса? Диван безкоштовно?
-
-
@banofbot
-
Там таких повинно бути багато, Може навіть дешевше. Коди шукаєте купити будинок ( property), завжди думайте про location, а не тільки про ціну. Будинок це інвестиція, навіть якщо ви самі в ньому живете. І треба думати як він буде рости в ціні, і як його можна буде продати якщо потрібно. З цього погляду, район north end скажемо обережно - "не дуже перспективний" ( навіть якщо вам ок' там жити).