Українська Манітоба
-
При всій моїй любові до Канади і Вінніпегу зокрема, неможливо не визнати, що обʼєктивно санітарний стан кафе і ресторанів - скажімо так, не те, чим можна конкурувати) але навряд чи саме безлад в ресторанах настільки дратує, що людина аж не може адаптуватися в новій країні
-
Пару тижнів потому ми(купка батьків волонтерів) ранили фестиваль українського танцю в Брендоні, на нас була кухня, ми готували вареники, голубці ковбаса. Приходила інспектор винесла нам всім мозг 🤯😁, тут не так тут не то, там за сильний дезінфекційний розчин, тут недостатньо сильний, в посудомиючій машинці недостатня гаряча вода, цибуля недостатня гаряча, сметану не так остужаємо, виписала нам ворнінг! Прийшла на наступний день і все перевірила! Я так останній раз переживала на екзаменах в далекому минулому 😁 Так що с епідем станцією тут все в порядку;)
-
Норс енд переродиться стопудово, старіки бешкетники умруть, їх діти помруть або сядуть або зійдуть з розуму АБО асммілюця і підуть на роботу . Це вже було із привокзальною у львові. Бандіти померли посідали, стали бізнесменами і покинули цей район. Проблема із вічносущою шпаною переросла сама себе....
-
Та добре що взагалі нас не закрила 🙏, фестиваль був три дні годували весь Брендон, павільйон українського танцю дуже популярний ❤️
-
Яких анонімів ? Я особисто подавав два рази на продовження- два рази не продовжили .
-
КУК обманює ? Де я таке написав ? Просто нема жодної чіткої інформації. Крім того шо «все залежить від офіцера».
-
По-вашому КУК обманює? КУК передає інформацію напряму від IRCC. Я сам є на тих зустрічах. Можете не подаватись на новий ворк перміт - це ваша справа. Однак, ті, в кого лишилось який рік тільки, будуть дуже шкодувати потім, що не спробували абсолютно безкоштовно сьогодні. Після 31 березня отримати ворк перміт можна буде тільки за звичайною процедурою, а це, практично, неможливо для більшості випадків. Тому зараз можна абсолютно безкоштовно і просто подати на новий дозвіл на роботу. Ніхто нічим не ризикує.
-
Якшо комусь продовжують , а комусь ні - то це і є «вибірково» . 🫣
-
Безвіз