Українська Манітоба
-
Або будувати
-
Та ні, ну я ж написала, я кажу про простір, де сидять люди, кажу виключно з точки зору людини, яка приходить в ці місця, не заходячи на кухню
-
Вогонь, неймовірно круті 🥰
-
Ви про який безлад? Ви бачили десь безлад в приміщеннях, де виготовляється їжа??? Це, ну чисто теоретично, може десь в якомусь поодинокому випадку і може трапитись, в проміжку між регулярними візитами health інспектора, але один дзвінок в манітоба паблік Хелс це вирішує моментально. Навіть по заправках, де їжа не виготовляється, інспектори регулярно ходять з перевірками, та ну ви шо.
-
Клас. В метро ще і так складно співати, там дуже специфічна акустика... Молодці 🥰
-
Це і також пилюка на меблях/декорі. Така що наче ніколи і не прибирають. Але я не ходив по великих закладах, може там такого немає. Я про наближені до народу
-
Якщо вам так цікаво то я вас повідомлю 🤡
-
Ну так. Іноді навіть сплячі за (і під) столами самі попередні люди) Моя внутрішня Ольга Фреймут одразу вмикає свого ревізора 😁
-
Я також працювала на кухні, все було окей.. але були в мене в голові такі питання - типу чому індуси не одягають рукавиці на роботі…🥲 я зовсім не розумію цього Навіть шеф нічого не казала з приводу цього.. мʼяко кажучи якщо б я знала хто і як готує - я б не їла там.. але нажаль ти ніколи не побачиш👀 але для них то окей мабуть…