Українська Манітоба
-
Waste disposal team
-
Або оформили всіх мишей як працівників
-
Ага . Сам вайб , звичайно не у всіх закладах, але відчувається трошки . То там щось потерте , то там пляма , то фантан з водою не працює 🤣 Я трошки розумію , про що каже автор, про естетичну біль простору , де сидять люди. Воно все як з 80х. Але не з красивих 80х, а дійсно з 80х 🫢
-
Та вже без різниці. Добре, що подумав що троє - то ще й б їсти лишив не тільки курити😀
-
Ну як гнати то гнати, але навіщо заганятись
-
Про потерте/пляма та іншу естетику мені теж цілком зрозуміло, я про антисанітарію питала. Я вже багато разів казала, що тут не слідкують так за «естетичним простором». Є заклади, де норм інтерʼєр. А в заклади, де некомфортно знаходитись з точки зору естетики, треба не ходити, і друзям казати щоб не ходили )
-
Вдома 😢
-
З вирощеного на підвіконні в горшках
-
І дома приготовлене
-
Ну самі таргани це не проблема. Проблема в тому шо вони є індикатором того як на кухні прибирають(легкий доступ до їжі).
-
Ну от, чудове завершене дискусії!
-
Ще багато чого ми не можемо бачити, так як кухні не є відкритими, тобто такими, що б ми могли б їх побачити. Особливо сильно спостерігати, коли в «бутербродних» швидко стараються приготувати тобі твоє замовлення і витирають собі носа рукавом із залишком характерно сліду на запʼясті. Всім смачного і пробачте, якщо комусь зіпсував апетит.