Українська Манітоба
-
Я викладала про них рекламку, можна ще їх наздогати)) у них до середини березня тур Канадою
-
Привіт друзі! Підкажіть, будь ласка, як прикріпити до податкової декларації витрати на харчування в школі?
-
Привіт!Чи є тут хто в березні буде летіти з Італії у Вінніпег?
-
Не знаю як саме харчування вказати. Але в мене наприклад це є Lunch Program для дитини в школі, то вони там і слідкують за дітьми під час ланчу, але діти їдять свою їжу. І ми платимо за цю програму, офіційно із квитанцією потім. В вас теж повинні бути щось типу квитанцій зі школи. Тому якщо через Wealthsimple, то там є секція Child care expenses для кожної дитини, я туди це вказувала. Подивіться, можливо для вас це підійде.
-
Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень зі створення міні-сайтів, ігор, анімації, програм та мультфільмів😎 Класно проведемо час з користю та покращимо математичні здібності, логіку, увагу та критичне мислення. У безкоштовний онлайн-тиждень входять: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності 👌 Пишіть, кому надіслати посилання 🙂
-
Завжди мріяв спробувати себе в Стендапі? В тебе буде така можливість 🔥Шукаємо веселих та смішних людей для нашої Стендап вечірки 🎈 Якщо вам цікаво себе спробувати, пишіть мені в особисті повідомлення 🤝
-
Я у вiнiпезькому аеропорту. Лiтаки в Калгарi не полетiли. Всiм рекомендують iхати додому, бо storm is in Brandon and will hit soon
-
Yep, Brandon MB;)
-
Допоможу з Перевезенням, Доставкою, Переїздом ! +1 431 588 25 68
-
Вже починаю чистити🤦🏻♀️ завтра зранку на роботу… Завтра буде «паралізація» міста.
-
Підкажіть, будь ласка, адресу на правах лише у мрі міняти, чи можна у будь-якому autopac?
-
Дякую