Українська Манітоба
-
Вітаю, спільното, я теж зараз дивлюсь автівки і взагалі оцінюю, скільки чого треба на переїзд і подальше життя. Ось тут наче авто з сейфті, але 6к за таку машинерію без видимих проблем - якось підозріло. Якщо хтось має досвід, скажіть, будь ласочка, в чому тут може бути підстава? Дуже хочеться максимально «підготуватися»)) www.kijijiautos.ca/cars/ford/escape/used/#vip=27740122
-
Я не знаю що робити з мед. Страховкою у цьому випадку, але якщо вам доведеться щось платити у клініці, беріть рахунок ( receipt )та збережіть його. Мед страховка вам дається з першого дня в Манітобі, можливо (я не знаю, але можливо) вам вдасться повернути гроші
-
Ок, чекаю
-
Наприклад пілот, класна надійна сімейне авто
-
Ну ще хонду можно розглядати
-
Зараз піднімусь, якщо Вам зручно.
-
Це моє персональне, не реклама. Поюзані дорогі європейські авто, як BMW, Mercedes, Audi - в Канаді це яма в яку ви постійно кидаєте гроші. Дорогі запчастини, мало механіків що можуть відремонтувати, тяжко продати. Взагалі, тут більше потрібен SUV, чи truck щоб перевезти щось, чи тягати. Найбільш популярний бренд це можливо Тойота (дуже довго поюзані тойоти тримають ціну)
-
607
-
Дякую. У якому ви номері?
-
Можу зарядити вам від ноутбука
-
То краще купити на місці і не морочіти голову