Українська Манітоба
-
Я не знаю що робити з мед. Страховкою у цьому випадку, але якщо вам доведеться щось платити у клініці, беріть рахунок ( receipt )та збережіть його. Мед страховка вам дається з першого дня в Манітобі, можливо (я не знаю, але можливо) вам вдасться повернути гроші
-
Ок, чекаю
-
Наприклад пілот, класна надійна сімейне авто
-
Ну ще хонду можно розглядати
-
Зараз піднімусь, якщо Вам зручно.
-
Це моє персональне, не реклама. Поюзані дорогі європейські авто, як BMW, Mercedes, Audi - в Канаді це яма в яку ви постійно кидаєте гроші. Дорогі запчастини, мало механіків що можуть відремонтувати, тяжко продати. Взагалі, тут більше потрібен SUV, чи truck щоб перевезти щось, чи тягати. Найбільш популярний бренд це можливо Тойота (дуже довго поюзані тойоти тримають ціну)
-
607
-
Дякую. У якому ви номері?
-
Можу зарядити вам від ноутбука
-
То краще купити на місці і не морочіти голову
-
medimap.ca/Clinics/Walk-In-Clinics/MB/Winnipeg Пошукайте тут. У неділю багато з клінік може бути закрито. Якщо сітуацію серйозна, можливо вам буде потрібно їхати в urgent care якось лікарні. Якщо сітуацію катастрофичне - тільки в дитячу лікарню в HSC ( health science center, children hospital, emergency room)
-
Доброго ранку. Хто в готелі Hampton може позичити на декілька годин адаптер для зарядки. Тільки вчора прилетіли, ще не встигли своїм розжитись. Буду щиро вдячна.
-
Можливо, але... 1. Майже 100% вам буде потрібно робити Манітобі safety inspection. 2. Щоб зареєструвати авто в Манітобі ви повинні мати документи що ви живете у манітобі 3. Гнати незнайоме авто зимою по канадський дорозі (є місця де навіть телефон не ловить) 2000 км з Торонто чи 1300 км з калгарі, то не дуже приємна справа.