Українська Манітоба
-
Ось тут було питання :) t.me/ManitobaLife/249579
-
Hi 👋 Так, я робила апостіль. Яке питання?
-
Це щось, дякую
-
Я в Китаю жив 8 років , наївся 🥹 Дякую за відгук , по Китаю в мене питань нема , вибір тут є , і якість , і отой кончений китайський «сервіс» теж принесли 🌚покажіть фото їжі , якщо залишилося , люблю очами 😀
-
Привіт. Я була в китайському ресторані Toy Sun на Henderson hwy Інтер'єр не дуже, але порції, дай боже. Я свою забрала до дому ще на наступний день пообідати вистачило. Зарплатила 18 Дол. Номер 37 в меню. Там вибір величезний. Да, спрінг роли не беріть - вони на наш український смак - паскудство.
-
Не дуже
-
Доброго дня. Це нормально, якщо роботодавець ще й досі не дав форму Т4 і в аккаунті CRA її теж немає?
-
Оселедець взяли у Фрешко на Хендерсоні
-
Добрий день. Підскажіть чи хтось летів до чи з Канади з пересадкою в Англії ? Як пройшло ?
-
Взагалі, то трохи свинство, так
-
Мені моя прийшла позавчора. Подрузі досі не прийшла.
-
Так
-
Можливо помиляюсь, але якщо работодавець дасть вам T4, хiба вона повина автоматично з'явитися аккаунтi CRA?
-
Підкажіть будь ласка, можливо в когось таке було. Подалися з чоловіком на такси через «турбо такс», інкам не такий вже й великий, а нарахували ще й добрячий « мінус» . Чи може це бути щось з програмою ,чи варто звернутися краще до бухгалтера ?
-
З роботи, на якій працюю зараз, є доступна для перегляду в акаунті. Це я чекаю ще одну від минулого роботодавця, щоб нарешті заповнити декларацію.
-
У когось ще сьогодні загострилась депресія? Навіть додаткові донати на зсу не помагають, так хижо щось
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хто знімав обмеження по Ворк перміту, є проблема: всі документи загружаються, а форма PDF, не грузиться, пише обновити acrobat reader, оновили, але всерівно не грузиться.
-
Якщо це колишній роботодавець, то там може бути не Т4 а record of employment і він повинен бути онлайн через Service Canada
-
Women at war umanitoba.ca/art/exhibition-women-war University of Manitoba
-
Треба сто грам бахнуть
22 Jan 2023, 08:02
127404/230007
3 minutes ago