Українська Манітоба
-
Я вам дуже співчуваю, не знаю, як ви це вивозите, тримайтесь!
-
Я закордоном коли працювала (не в Україні) то проходили раз на кілька років тести на сексуал харасмент на роботі. Була лекція спочатку що це таке, а потім всі повинні пройти тест, бо воно виявляється не все так однозначно. От цікаво, в Україні працівники проходят тести на сексуал харасмент на роботі?
-
У вс_х теле__ам, н_рм_льно прац__? Чит_в які_ь пробле_и з інте_не_ом.
-
Кожен рік? Повезло, бо я майже раз у квартал, секюріті, компані полісі, харасмент і тд…
-
Так, контрактором через іншу компанію (Capgemini)
-
Я теж боюсь. Принаймні, опасаюсь. Мало там де я про що пожартувала)
-
Емоушинл саппорт на співбесіду? Це жарт такий?
-
Ще багато зара проганяють резюме через ШІ, тому якшо прям дуже хочеться в якусь компанію, берете кі респонсібілітісь і вставляєте у свої якості)
-
Ерік не прийде, бо він боїться з людьми з цього чату зустрічатись😂
-
Доречі , для тих , хто ходить на співбесіди . На правах пʼяті копійок . На днях розмовляв з менеджером , який займається набором персоналу. Та ось каже чому відразу ні : Якщо на інтервью прийшли не самі , а з ємоушінал саппорт. З родиною чи з батьками! Чи щ перекладачами . Зовнішній вигляд- піжама , свеатпентс, не охайний вигляд - теж ні відразу . Запрос ЗП вище , ніж компанія може дати . Ну і слабка англійська . Ось таки пункти каже, що відразу викидають резюме .
-
Так можна вказати свої справжні фб та інстаграм, а в чому проблема тут може бути?