Українська Манітоба
-
Я так і хочу подати, окремо. Тобто відповідати - No?
-
В мене немає CRA account
-
Можете і дзвонити але це більше займе часу
-
Вам потрібно самостійно зайти у свій CRA account і поміняти там адресу проживання у профілі
-
З питаннями, що стосуються імміграції сюди: t.me/uccmb
-
RC325 Address change request
-
Привіт, кому потрібна робота у місті Brandon без обов'язково знання англійської пишіть. Робота на Заводі Maple Leaf. Робота дуже різна Від перегону свиней до пакування. Обов'язково тільки зняття обмежень з дозволу на роботу
-
У нас до бізнесу оренди безкоштовних кімнат в готелі ще ніхто не додумався? Як будете бачити щось схоже у Вінніпезі, будь ласка, дайте знати. Це повідомлення з групи у Ньюфаундленді та Лабрадорів. Новоприбулі українці здають в оренду отримані кімнати в готелі за 60 доларів за добу
-
пишіть Yes. Там в принципі неважливо.
-
Це не люди(( тимпаче до українців жодного стосунку не мають. Може жуки, колорадські.
-
Це пздц що за люди
-
Мені потрібна,я в м.Вігіпег. Но готовий до роботи!
-
Також є купа людей, які приїхали без попереднього контакту з організацією, яка там селить і вони не мають тепер готелів
-
Ааа, цілком можливо
-
Тому хто вже пожив мабуть і знову треба
-
А кому ж вони їх здають, якщо українці живуть там безкоштовно? 🤔
-
Так, я теж писав. Сказав, що вже є черга і чекає, хто підтвердить. Я дав знати ANC, але не знати, як вони його там вирахують.
-
я навіть написала йому, що беру номер, гадала що він зрозуміє жарт, проте ні, цілком серйозно сказав написати йому в приватні повідомлення 😀
-
Зрозуміло… капєц(((
-
так а може просто підійти до адміністрації готелю, показати їм оголошення та розповісти що до чого?) вони його просто виселять, та бізнес зачиниться
22 Jan 2023, 08:02
127731/239718
4 minutes ago