Українська Манітоба
-
Залежить від району. У нас піднялась ціна за 6 років на 28%
-
Можливо, я не ріелтор. Але до повної легалізації в Канаді з нерухомістю гратися вважаю недоречним. Але то, звісно, імхо і особисті страхи
-
У нас квартира яку не рішаємось продати… менше 3 років пожили в ній все під себе робилось щоб довго жити💔 У мене одне переживання аби вона взагалі встояла ціла, бо ми квитки взяли коли над нашим підʼїздом ракета підбита пролетіла і впала менш ніж в кілометрі від будинку, а у нас 10 передостанній поверх…
-
Жодного сильного обвалу не буде, можлива корекція після halving
-
Ну до питання нерухомості це як змінює суть? Якщо через 3 роки перепродавати житло, маючи чи не маючи ПР, та фізично не знаходячись біля будинку - то головний біль однаковий . Я більше про те , що які легальні ризики , типу «нема Ворк перміту , або ПР- Канада конфісковує ваше майно» . Чисто подвязане до ПР.
-
ПР до того, що якщо за три роки його не отримати, то маю полишати країну, інакше не легал. І продовжувати платити іпотеку, платити фірмі, що займається продажем, знаходячись за межами Канади - таке собі задоволення.
-
Ну не прям сидіти дома, але в цілому так)
-
Хай Бог помагає і все буде добре. Сподіваймося.
-
Така сама ситуація, ніяк не наважимося продати... 3 місяці встигли пожити.
-
Сподіваюсь що все буде добре. У нас теж у Львівській області є нерухомість - вагаємось чи здавати в оренду, багато людей так і роблять. Також є дім у селі в бабці - одна біда - село майже вимерло - чоловіків не залишилося- немає кому в оренду здавати - і плюс бачити коли пролітають ракети над хатою - теж страшно. Але бабця говорить що вже привикла
-
Можливо, але для того можна собі поставити price alert і не продати - бо я будемо сильно greedy то точно програємо)
-
Окрім біткойна є ще багато перспективних крипт: - FET - RNDR - DOT - AVAX - SOL
-
Та організація стільки допомогла людям…стільки свого часу стратила…і довіри… дуже прикро