Українська Манітоба
-
parnorthamerica.com/ Ось, не знаю чи візьмуться вони за 1 машину, але точно знаю що вони для дилерів які в лізинг здають машини роблять такі послуги
-
Є сервіси які шукають боржників, і я точно знаю шо в них є спеціальні машини з камерами які по місту катаються і можуть домогти знайти. Зара назву пошукаю
-
Мені ці літери нічого не кажуть . Англійська або є або її нема . З роботою - задайте собі питання . Як з роботою в Україні ? А як без знання мови знайти роботу в Україні ? Тут трошки краще , тому що все ж таки країна іммігрантів , але плюс мінус уявлення дає . Бажаю вам успіхів .
-
1.Ви попадаете на 4% ріелтору від продажу 2.ви попадаете на проперті такс який ви подарували державі 3.ви попадаете на % по переплаті а вони на сьогодні 5.4% ,і того умовно ваше житло коштує 350.000 то лише % за рік ви заплатите 19.000$,а тіло кредиту так і залишиться 350.000. 4.у многих банків є штрафи якщо ви продаєте житло в перші 5 років. В мене знайомий купив хату за 450.000$,а коштувала вона 435.000 2 роки назад,то ми рахували що власники за 2 роки в мінус десь 70.000$.
-
Вітаємо, Olesia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Так, ми вас повністю розуміємо. В нас теж син народився, як тільки ми заїхали в свою квартиру. І теж панорамні вікна є. І зробили кухню, про яку дружина дуже мріяла (деякою кухонною технікою навіть не встигли скористатися).... Але ми раді, що самі в безпечному місці, даємо собі раду самі, а та квартира ще ціла.
-
І не пишіть ті літери у резюме , заради Бога . Та володіння мовою взагалі . (Якщо посада не потребує володіння декількома мовами) Це треба забути і залишити у минулому . Покращуйте мову . Приходьте не інтервью , а там вже наймаюча сторона вирішить , чи достатньо вашого рівня мови , чи розумієте ви про що мова взагалі .
-
Цікаво, чому так. Можливо думають, що ракета двічі в одне місце не влучить?
-
У нас $1200 за 2 bed з пралкою і нормальним ремонтом, St.Vital, зняли буквально з 1 Березня. Все дуже залежить. Хто шукає - той знайде.
-
Нє, наче таки вони)