Українська Манітоба
-
І не пишіть ті літери у резюме , заради Бога . Та володіння мовою взагалі . (Якщо посада не потребує володіння декількома мовами) Це треба забути і залишити у минулому . Покращуйте мову . Приходьте не інтервью , а там вже наймаюча сторона вирішить , чи достатньо вашого рівня мови , чи розумієте ви про що мова взагалі .
-
Цікаво, чому так. Можливо думають, що ракета двічі в одне місце не влучить?
-
У нас $1200 за 2 bed з пралкою і нормальним ремонтом, St.Vital, зняли буквально з 1 Березня. Все дуже залежить. Хто шукає - той знайде.
-
Нє, наче таки вони)
-
Всім привіт, Це оригінальне повідомлення з Фейсбуку Looking for the following vehicle. It was leased to a Ukrainian Newcomer family but they left without returning it and money was owing on it yet. Black 2015 GMC Terrain Denalli License# LGG466 Vin # 2GKFLZEK5F6316322 If anyone knows the whereabouts of this car, we would like it back! The Parkland Ukrainian Family Fund We have helped 60 families come to live in Dauphin and Unfortunately this family used us. Імʼя тих людей Оксана Канська та Ігор Баранов Дайте знати, якщо хтось щось чув Дякую
-
Деякі українці і в банку вже наробили справ… сьогодні на нараді говорили про шахраїв з України… новоприбулих 🤦♀️🤬🤯 Говорили про інших, а сором відчувала я…
-
І таке кажуть, так…і там ще трохи чорного гумору додають Також всі побачили, шо наш будинок встояв (хоча панелька, і всі думали, шо як доміно посиплеться, але ні…), навіть сусідні під’їзди демонтувати не будуть, там вже зараз люди живуть, повернулися Ну і також, дивно, хоча ж кому як, наш будинок в свій час будували для партійної еліти…і саме в цьому будинку планування квартир, де трохи збільшені і кухня, і кімнати…
-
Мені й не дали одразу. Прямо так і відмовили. Сказали, що спочатку рент житла, чи робота, потім кредитка
-
Скільки тут іммігрантів з різних країн, але перший раз я почула, що виділили саме якусь націю… соромно якось.
-
Так, нажаль, я знаю. Усю ситуацію знаю Вони могли зробити з авто все, що завгодно Або мабуть просто лишили його десь в Вінніпезі