Українська Манітоба
-
Костко alert :🚨
-
Коштує 28.54 але на касі -10$
-
Поясніть мені, тупому, будь ласка. Де я і що не бачу, бо бачу 10 за 3 в оголошенні. На що не звернув увагу? Дякую
-
Взяв за 18.54
-
За 20 Чи за 10?
-
Ну так так, і в них не може бути ніяких особистих симпатій, і в Індії раша тудей не працює на повну катушку, і нема зомбованих, і в Польщі не хейтять українців вже просто так, і всі класні на світі, одні українці погані. Притому що по куает приїхало як common law багато взагалі громадян інших країн (а кому потрібно захейтити вони все одно українці)
-
Продай їх русні, потім як Україна вернеться то згідно українського законодавства ці хати знову будуть твої бо Україна не визнає ніяких угод здійснених на окупованих територіях бо вони могли бути зроблені під тиском. Ну в типу та русня якщо захоче судиться подавати буде в руснявий суд а на нього пофіг.
-
Ну в костко ніхто за одною куркою не йде, а подруге це заморожені що на фото. Є різниця для чого і для кого
-
Ааа, здається я зрозуміла основну думку вашого спічу: - неправильно банкіри на нараді казали про шахрайство зі сторони українців новоприбулих! Неправильно вони отак взяли і виділили українську націю! Нічо не знаю про те, що у них, у банкірів, мабуть же ж є підстави так казати, ну там, задокументовані випадки, всі діла… то все фігня! Оно, в Індії раша тудей! І це може індійці або ще якісь національності понаїхали, як чоловіки/дружини українців по cuaet, і то вони шахрайствують, безсовісні та зомбовані з промитими місками. А українці білі та пухнасті.