Українська Манітоба
-
Ну так так, і в них не може бути ніяких особистих симпатій, і в Індії раша тудей не працює на повну катушку, і нема зомбованих, і в Польщі не хейтять українців вже просто так, і всі класні на світі, одні українці погані. Притому що по куает приїхало як common law багато взагалі громадян інших країн (а кому потрібно захейтити вони все одно українці)
-
Продай їх русні, потім як Україна вернеться то згідно українського законодавства ці хати знову будуть твої бо Україна не визнає ніяких угод здійснених на окупованих територіях бо вони могли бути зроблені під тиском. Ну в типу та русня якщо захоче судиться подавати буде в руснявий суд а на нього пофіг.
-
Ну в костко ніхто за одною куркою не йде, а подруге це заморожені що на фото. Є різниця для чого і для кого
-
Ааа, здається я зрозуміла основну думку вашого спічу: - неправильно банкіри на нараді казали про шахрайство зі сторони українців новоприбулих! Неправильно вони отак взяли і виділили українську націю! Нічо не знаю про те, що у них, у банкірів, мабуть же ж є підстави так казати, ну там, задокументовані випадки, всі діла… то все фігня! Оно, в Індії раша тудей! І це може індійці або ще якісь національності понаїхали, як чоловіки/дружини українців по cuaet, і то вони шахрайствують, безсовісні та зомбовані з промитими місками. А українці білі та пухнасті.
-
100%. Добре закуплятись і в костко і в валмарті і в коопі
-
Ви кого зараз захищаєте? Не можу зрозуміти. Людину яка вкрала авто?
-
Просто від українців чомусь хейт виключно в сторону своїх. Оце повідомлення про банк - який висновок, що ми маємо зробити? Чи тут шахраї сидять? Шахраям все рівно. Авто - конкретна ситуація - ок - знайти - повідомити - щось зробити. Загальні фрази ні про що - дія не зрозуміла - хейт піднятий зайвий раз. Ви б трошки поцікавились як в соц мережах розганяється хейт, все починається з малого, так було в Польщі а потім пішло поїхало, і вже всі українці дармоїди (хоча в Польщі не працювати в принципі не можливо).
-
Таке враження що після будь-якого «поганого» вчинку наших людей завжди знайдуться ті хто буде оці вчинки виправдовувати до останнього нелогічного аргументу (або ж теж таке саме робили у минулому) 😀😀
-
А пітса ? А хот доги по 1.5 ? Теж є ? 😃
-
Слухайте, ну якби на нараді сказали «фіксуємо більш часті випадки шахрайства з боку українців та (наприклад) нігерійців та мексиканців», то нам би так і сказали ))) У мене от ВАЩЄ немає підстав підозрювати в хейтерстві до українців людину, яка поділилася цією історією.