Українська Манітоба
-
100%. Добре закуплятись і в костко і в валмарті і в коопі
-
Ви кого зараз захищаєте? Не можу зрозуміти. Людину яка вкрала авто?
-
Просто від українців чомусь хейт виключно в сторону своїх. Оце повідомлення про банк - який висновок, що ми маємо зробити? Чи тут шахраї сидять? Шахраям все рівно. Авто - конкретна ситуація - ок - знайти - повідомити - щось зробити. Загальні фрази ні про що - дія не зрозуміла - хейт піднятий зайвий раз. Ви б трошки поцікавились як в соц мережах розганяється хейт, все починається з малого, так було в Польщі а потім пішло поїхало, і вже всі українці дармоїди (хоча в Польщі не працювати в принципі не можливо).
-
Таке враження що після будь-якого «поганого» вчинку наших людей завжди знайдуться ті хто буде оці вчинки виправдовувати до останнього нелогічного аргументу (або ж теж таке саме робили у минулому) 😀😀
-
А пітса ? А хот доги по 1.5 ? Теж є ? 😃
-
Слухайте, ну якби на нараді сказали «фіксуємо більш часті випадки шахрайства з боку українців та (наприклад) нігерійців та мексиканців», то нам би так і сказали ))) У мене от ВАЩЄ немає підстав підозрювати в хейтерстві до українців людину, яка поділилася цією історією.
-
Не знаю як в Польщі, але Українську діаспору ніхто ніколи тут не вважав «дармоїдами», принаймні до останніх часів. Щось таке
-
Людина, яка поділилася історією про банк, поділилася своїми відчуттями і почуттями. І так, чат діаспори - дуже логічне місце для цього. Який хейт тут може бути взагалі, називати правду хейтом - це дуже маніпулятивно перед собою навіть
-
То ж так і виходить, що більше випадків з нашої сторони. Від початку cuaet були «гастролери». А ось усі інші мігранти, ідуть цілеспрямовано сюди і вони далеко не бідні в своїх країнах. На минулій роботі мені дали новачка з Нігерії, у нього гарна англійська, він колишній банкір( за мірками Нігерії та й не тільки він добре там заробляв, але вирішив переїхати в Канаду , бо тут спокійніше) А в нас хто приїхав? Я саме про гастролерів. Я навіть циган бачив на світлофорі біля костко…
-
Та ніхто ні на кого не нападає, дискусія іде по фактах і світоглядах поки що
-
бляха, а можна якось виключити вже тему циган як недолюдей з повістки дня? бо з вашого повідомлення як раз виходить, що у нас приїхали люди з расовими і національними упередженнями.