Українська Манітоба
-
мене зачепило, тому що тільки про них ви написали як про націю без поділу на хороших і поганих людей, а у мене є циганське коріння і я вам можу дати об'єктивний зворотній зв'язок - це расизм. але ви праві, мене в принципі тригерить, коли в мегаздорове в плані різноманітності, на мою думку, канадське суспільство вносяться оці упередження за національностями - будь-якими. я правда не можу пройти повз.
-
Я в цілому згодна з тим, що цілеспрямовані імігранти здебільшого (скрізь можуть бути індивідуальні виключення) більш «якісний людський матеріал». В плані освіти, навичок, культури (та культурності), моральних настанов тощо. З будь-якої країни - і з Нігерії, і з Бразилії, і з України. А за cuaet двері відчинились всім верстам населення, тож чисто статистично маємо що маємо. Але я вважаю шо більшість новоприбулих за cuaet - це чудові люди ❤️
-
Та все ок) до середовища і правда є питання, і великі))) я тригернулась на оце зневаження за одним тільки фактом національності, але це моя особиста болюча точка. Проїхали)
-
Ну greedy banks не жаль. Вони роздають незабезпечені кредитки, які вони страхують. Вони всі ризики прораховують. В принципі неважливо, кому вони видають кредитки і хто не платить - банк враховує усі ці ризики. Шахрайство з громадськими грошима - то інша справа. Однак, як би не жаль було громаду Дофіна, вони зробили величезну помилку, відразу переписавши автомобіль на тут родину. Це звичайна наївна довірливість канадців, які щиро прагнули допомогти, а їх просто використали. Ну і зрозуміло, що чим більше таких випадків, тим будуть обережніше ставитись.
-
З мене кава при нагоді. Бажаю здоров'я.
-
Підкажіть може у когось була ситуація, при подачі на продовження WP і SP для дитини, дитина навчається у High School. Чи потрібно робити дитині окремий аккаунт і подавати окремо аплікацію чи можливо це можна зробити з акаунту батьків?
-
Процес такий самий як для Visitor record?
-
Який вік був на момент подачі?
-
А коли відпустку за кордон плануєш, то йому ще +2 доби додають на дорогу
-
У нього відпустка Написав рапорт, йому видали витяг із наказу Всьо