Українська Манітоба
-
Скоро.
-
Вітаю, дуже гарний варіант. Згоден з вами, що якщо не обмежуватись тим чи іншим районом і мати час на пошуки і перегляди, то можна знайти. Я теж 28 лютого переїхав, і не в найкращий варіант, бо якраз шукав поближче до роботи і в багатьох гарних комплексах з приємними цінами місць не було до 1 квітня як мінімум.
-
‼️ Нагадуємо, що українці, які прибули до Канади за заходами СUAET, проживають в Канаді та мають дозвіл на роботу, стають податковими резидентами відразу, а отже мають право на певні виплати ВІДРАЗУ. ☝️ Однак, чомусь багато хто або не знає про це, або через різні чутки, неперевірену інформацію, зволікають з реєстрацією на ці виплати. 👉 Новоприбулі мають право подати аплікацію на виплату податкового кредиту GST/HST (компенсація податкового кредиту при купівлі товару), а також виплату Climate Action Incentive Payment (CAIP), або, як назвали в народі, "кліматичні виплати", які є компенсацією за податок, сплачений при купівлі продуктів, які викидають СО2. 👉 Не чекайте подання вашої першої декларації, заповнюйте форми та відправляйте до податкової відразу як тільки прибули до Канади. 👉 Покрокова відео-інструкція з заповнення необхідних форм тут youtu.be/qWEQNiKfjkI
-
Доброго вечора. Я тількі що просто очумів від сервісу. Короче прийшив купити ноут, там була останя модель на ветріні. Говорю буду брати цей. Тіпуля покачав головой тамі пошов. Приходе каже я не можу вам його продати, бо сервіс інжинера нема, а там треба інфу почистити с клмпа. Я кожу мені треба на подарок сьогодні. Він пожав плечами. Пішов до менеджера, тому пох...й. Каже ні, я відпустив сервісника йому щось там погано. Я просто ох...в щ такого мервісу. Кажуть оплати сьогодні а завьра пріди та забери. Я кажу ну а що доставки нема-ні. Я кажу а якщо онлайн куплю. Він каже тоді буде доставка😡
-
і то не завжди у травні...
-
Їм не все одне , але вони однозначно на чілі на повному . Тут люди до цього звикли . Перше питання , яке мене місцеві питають на роботі , якщо їм щось треба «вибачте будь ласка , ви випадково не на перерві ?» Щоб в Україні хтось запитав , чи на перерві працівник , щоб його не напрягати- це фантастика. Тут ніхто не поспішає , до цього всі звикли .