Українська Манітоба
-
Скоро.
-
Вітаю, дуже гарний варіант. Згоден з вами, що якщо не обмежуватись тим чи іншим районом і мати час на пошуки і перегляди, то можна знайти. Я теж 28 лютого переїхав, і не в найкращий варіант, бо якраз шукав поближче до роботи і в багатьох гарних комплексах з приємними цінами місць не було до 1 квітня як мінімум.
-
‼️ Нагадуємо, що українці, які прибули до Канади за заходами СUAET, проживають в Канаді та мають дозвіл на роботу, стають податковими резидентами відразу, а отже мають право на певні виплати ВІДРАЗУ. ☝️ Однак, чомусь багато хто або не знає про це, або через різні чутки, неперевірену інформацію, зволікають з реєстрацією на ці виплати. 👉 Новоприбулі мають право подати аплікацію на виплату податкового кредиту GST/HST (компенсація податкового кредиту при купівлі товару), а також виплату Climate Action Incentive Payment (CAIP), або, як назвали в народі, "кліматичні виплати", які є компенсацією за податок, сплачений при купівлі продуктів, які викидають СО2. 👉 Не чекайте подання вашої першої декларації, заповнюйте форми та відправляйте до податкової відразу як тільки прибули до Канади. 👉 Покрокова відео-інструкція з заповнення необхідних форм тут youtu.be/qWEQNiKfjkI
-
Доброго вечора. Я тількі що просто очумів від сервісу. Короче прийшив купити ноут, там була останя модель на ветріні. Говорю буду брати цей. Тіпуля покачав головой тамі пошов. Приходе каже я не можу вам його продати, бо сервіс інжинера нема, а там треба інфу почистити с клмпа. Я кожу мені треба на подарок сьогодні. Він пожав плечами. Пішов до менеджера, тому пох...й. Каже ні, я відпустив сервісника йому щось там погано. Я просто ох...в щ такого мервісу. Кажуть оплати сьогодні а завьра пріди та забери. Я кажу ну а що доставки нема-ні. Я кажу а якщо онлайн куплю. Він каже тоді буде доставка😡
-
і то не завжди у травні...
-
Їм не все одне , але вони однозначно на чілі на повному . Тут люди до цього звикли . Перше питання , яке мене місцеві питають на роботі , якщо їм щось треба «вибачте будь ласка , ви випадково не на перерві ?» Щоб в Україні хтось запитав , чи на перерві працівник , щоб його не напрягати- це фантастика. Тут ніхто не поспішає , до цього всі звикли .
-
Типу, що ніхто не пошевелився більше, ніж їм хотілося, щоб таки здійснити продаж ноута? Ну так, їм пофіг, не купите ви, завтра хтось інший купить. Заради цього не будуть людину, яка вже закінчила зміну, смикати. Це не прям якась дичина тут, сорі ))) Отаке тут життя, бачите? )) Капець. Ну нічо, багато нових імігрантів створять запрос на більш якісний сервіс, або створять свої бізнеси з більш якісним сервісом, в конкуренцією вижмуть поганий сервіс 🥰