Українська Манітоба
-
Вам так щоб з мордобоєм чи без?)
-
Нє, я боюся їздити в таку погоду, я гуляти по ній люблю ><
-
Я обожнюю таку погоду
-
Не хочете проїхатися підібрати замершу людину¿ 🤣
-
Привіт щирій Манітобі від Альберти у відрядженні:) Чи є в ДТ Вінніпегу бари, на які варто звернути увагу?:) дякую
-
Взагалі мені багато хвалили оцей заклад, але пішки я б туди не йшла, тільки на таксі: maps.app.goo.gl/E4emYkHkvWcBbZKTA
-
Тоді вам нарахували приблизно як треба. Повинні доплатити
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка такс клініки які на даний момент допомагають із оформленням декларацій безкоштовно у Вініпезі ?
-
Де місто краще єдмонтон чи вінніпег?думаю куди звалити з манітоби
-
Мені дуже незвично було що якщо контора закривається в 4 години, то не значить, що я можу зайти в 3:55 і мене обслугують. Мене так пару разів завертали назад
-
Готовий вірити відразу. Я, чесно кажучи, трохи в а...є від перших вражень. До цього дня мені вважалося, що даунтаун Едмонтона так собі район. Але.... як я помилявся
-
Не повірите, це вже є. Охоронці зустрічають біля бізнес центру і проводять людину до офісу
-
Ой а тут волонтери є яких можна попросити провести
-
Вже є чудовий бізнес-план для Вінніпегу: "супроводження охоронцями на прогулянках в центрі міста" Можна продавати річні абонементи
-
Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень зі створення міні-сайтів, ігор, анімації, програм та мультфільмів😎 Класно проведемо час з користю та покращимо математичні здібності, логіку, увагу та критичне мислення. У безкоштовний онлайн-тиждень входять: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності 👌 Пишіть, кому надіслати посилання 🙂
-
Як і розміри податків🙃
-
Даунтауни міст північної америки мають однакові проблеми. Але розмір цих негараздів відрізняється
-
На цю хвилину всі по шелтерах сидять. Вертайтесь влітку, вражень добавиться 😎
-
Я дуже мало часу знаходжусь тут, але на цю хвилину без сумніву "за" Едмонтон
-
То ви на публіку граєте, в Альберті теж скрізь таке. Ну так кажуть🙄
22 Jan 2023, 08:02
128182/241841
less than a minute ago