Українська Манітоба
-
Я на стадії прийняття, коли вже багатьох "пацанів" знаєш в лице. Головне, не балакайте до них, не робіть прямого зорового контакту. Ну і якщо відчуваєте небезпеку, не стидайтесь взяти руки в ноги і зробить спрінт ривок
-
Шукаю сусідку в квартиру 2бедрум, з Квітня. Хороший, спокійний район, Живе дівчина 19 років. Зупинка біля будинку, 5хвилин. Ціна 535 + світло + інтернет (загалом близько 600 дол) Хороша ціна, хороші умови, чистий будинок. Район St. Vital 571 St.Anne's Rd,
-
Я його знаю особисто, дуже приємний ввічливий безхатько 🤗 В нас їх зовсім небагато.
-
Був по роботі в Брендоні, гарне містечко. Щоб не відставати від Вінніпегу там навіть одного бомжа на перехресті поставили попрошайнячати. Щоб зразу було видно що серйозне місто :)
-
Дякую 😉
-
Ким ви працюєте? Даруйте за цікавість
-
Я не мав вибору, інакше б полетів на карибський острів:)
-
Так :)
-
Я перепрошую, це у вас таке робоче відрядження?!
-
Мед клініка друга за розміром по провінції, університет, піцерії,супермаркети на любий смак. Патрульна поліція їздить охороняє. Тільки у вас холодніше ніж у Вінні чи то так попав.
-
До квітня в цьому чаті будь-хто стане фанатом Вінніпегу, навіть якщо приїхав не з Едмонтону, а там із Сейшел чи Балі. Ми б навіть за березень впорались, до квітня так і взагалі)
-
Боже упаси 😂 це ж хоспиталь! Там медсестри виживають а не працюють;) Я працюю в PCH Personnel Care Home❤️ Але не може не радувати шо наш хоспиталь розширяється🤗
-
Знайомий в даунтауні мешкає. Поки чекає автобуса то його три чотири джентельмена спитають дай доллар, не має то дай закурити.
-
Це дуже дотепно, але Альберта 15 лютого втратила привабливість для більшості українців, що не встигли отримати pr :) як ви напевно чули, провінційні імміграційні програми дуже змінилися :)
-
Ви тут працюєте?
-
Люди, не ведіться то рекрутер з дедмонтону, хоче щоб всі в Альберту переїхали edmonton.citynews.ca/2023/12/27/downtown-edmonton-safety-crime/
-
У нас в даунтауні я також декількох знаю, вони такі ввічливі і приємні, кажуть мені завжди: «Have a nice day, ma’am» 😁 щоразу від цього «мем» я трохи в ступорі
-
Це жесть, насправді
-
Є знайомі, котрі на один день не встигли з подачею Про тих, кому лишилось кілька місяців взагалі промовчу, таких безліч
-
Тю а я думав заможні дівчата там працюють. Поки стояв там підїзжали чоловіки та забирали жінок. Враження що як жінка медсестра, то чоловік може сидіти вдома та не працювати. Думав собі дружину медсестру шукати😂. Дякую що відкрили очі на їх оклади
22 Jan 2023, 08:02
128215/241414
7 minutes ago