Українська Манітоба
-
Боже упаси 😂 це ж хоспиталь! Там медсестри виживають а не працюють;) Я працюю в PCH Personnel Care Home❤️ Але не може не радувати шо наш хоспиталь розширяється🤗
-
Знайомий в даунтауні мешкає. Поки чекає автобуса то його три чотири джентельмена спитають дай доллар, не має то дай закурити.
-
Це дуже дотепно, але Альберта 15 лютого втратила привабливість для більшості українців, що не встигли отримати pr :) як ви напевно чули, провінційні імміграційні програми дуже змінилися :)
-
Ви тут працюєте?
-
Люди, не ведіться то рекрутер з дедмонтону, хоче щоб всі в Альберту переїхали edmonton.citynews.ca/2023/12/27/downtown-edmonton-safety-crime/
-
У нас в даунтауні я також декількох знаю, вони такі ввічливі і приємні, кажуть мені завжди: «Have a nice day, ma’am» 😁 щоразу від цього «мем» я трохи в ступорі
-
Це жесть, насправді
-
Є знайомі, котрі на один день не встигли з подачею Про тих, кому лишилось кілька місяців взагалі промовчу, таких безліч
-
Тю а я думав заможні дівчата там працюють. Поки стояв там підїзжали чоловіки та забирали жінок. Враження що як жінка медсестра, то чоловік може сидіти вдома та не працювати. Думав собі дружину медсестру шукати😂. Дякую що відкрили очі на їх оклади
-
Вчора балакала із чоловіком...приїхав погостювати у місто свого дитинства-Вінніпег. На хвилиночку, з Мексики....в березні))
-
Так, і я неймовірно співчуваю всім, хто потрапив під роздачу. Інвестувати стільки часу і так зненацька втратити можливість подачі - це дуже нервово 🙏🏼
-
Так вони мене питають про те саме, я щоразу кажу «Sorry, sir, no cash” і вони відповідають have a nice day. Так формується знайомство як би
-
Так може, це і був план!
-
Та я ж не зарплату мала на увазі а часи роботи! Вони там роблять цілодобово! Якщо ваша жінка медсестра, то ви будете бачити тількі її зарплату раз на два тижня, але не саму жінку 😁
-
Дайте якщо буде чорна смородина 🌚
-
Мій чоловік напевно так само вважає, але в голос того не говорить 😂
-
В мене перша робота була с такими оверами і я півтора року відпрацював під гаслом "жадність - наше все" :)
-
Так здається тільки на початку, мене на самому початку карʼєри стало тільки на пів року, а зараз від слова овертайм всі мої co-workers ховаються 🙈
-
Ідеально 🥰
-
Так мабуть ще краще 😁. Жарт
22 Jan 2023, 08:02
128226/241403
29 minutes ago