Українська Манітоба
-
@Just_ERISS хоче кікнути @gaRBUSHKAF з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Я вагаюся між тим, щоб не засмічувати чат і відповісти вам, бо дуже цікаво, що буде далі. Простіть, будь ласка, ті, хто читатиме це в пошуках реально потрібної інформації 😅 Я ньюкамер, цього місяця буде рік як я у Канаді :) а ви? Вже отримали гроші на канабіс?
-
не дає тут як мінімум потрібно 2 викинути із чату
-
🔥 Схоже, ви намагаєтеся почати голосування за кік занадто рано. Мінімальний проміжок часу між голосуваннями можна змінити за допомогою команди /time. Дякую!
-
@banofbot
-
🔥 Схоже, ви намагаєтеся почати голосування за кік занадто рано. Мінімальний проміжок часу між голосуваннями можна змінити за допомогою команди /time. Дякую!
-
@banofbot
-
я би відкрив таке голосовання
-
@banofbot @Just_ERISS
-
ось є ще у цьому чаті дух розумної людини . беріть приклад 😏
-
@connie_kramos_56723 хоче кікнути @Just_ERISS з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Вітаємо, Darkme! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Toni Gidora! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Туристи розважаються
-
вона думає що тим що щось висрала в сторону пацана який по фактам тут розмовляє) но вони за налоги трясуться
-
За що тебе?😐
-
а кому ви не дали? ахахаха 😊 всі хто хоче лутає і тікає
-
А шо, засмучуєтесь шо не даємо полутати 3к і звалити?:)
22 Jan 2023, 08:02
128442/240256
about an hour ago