Українська Манітоба
-
А можна докладніше як це працює? Бо той єдиний садок що я знайшов і перепитав за це вони сказали зо з ними не працює це ¯\_(ツ)_/¯, може вони не в курсі просто
-
Так, я змінив
-
Так Якщо є досвід водіння
-
Мені з садком доречі щось не вийшло. Я не знайшов такого закладу що брав би безкоштовно, можливо я погано шукав, у моїй ерії взагалі садків не густо або немає місця
-
Так, є TAP, але там не всім, а кому вони вважають потрібніше
-
-
Безкоштовний медичний огляд, ще з істотного.
-
Якщо питання саме про фінансову помісячну допомогу то є програма TAP - temporarily assistance program, там було щось типу 400 з гаком на людину, але її з літа перестали надавати тим хто отримав гроші за федеральною програмою - (3000 на дорослого і 1500 на дітей) Допомога достатньо широка у вигляді тимчасового готелю, волонтерів, оформлення документів (дійсно швидко), заміни Українських прав на манітобські, ітд ітп
-
www.theforks.com/events/skating-trail-and-park-conditions Тут можна побачити коли відкриття
-
Доброго вечора, шановна спільнота! Якщо хтось знає, підкажіть, де можна купити нібулайзер (інгалятор)? Сьогодні з Бест Вестерну до Поло парку усі аптеки пройшов, та не знайшов. Через інтернет знайшов дві крамниці, де начебто є, але вони відкриваються тільки у понеділок. Захворіла дитина, то ж намагаюся знайти раніше. Дякую.