Українська Манітоба
-
От це формулювання - воно правда дратує неймовірно) Але, я думаю, сам принцип дарувати жінкам квіти щодня без привʼязки до дати має бути закріплений законодавством і розглядатися як база, які тут можуть бути пояснення чи аргументи, просто ТАК ТРЕБА і все
-
Так. Я також так робила, адже мені так порадив консультант на лінії, але хочу додати, що я відсканувала форми, але мою справу не розглядали три тижні. Я знову зателефонувала на лінію CRA, мені порадили надіслати лише підписані оригінали форм у Вінніпег. Кілька днів після надсилання оригіналів справу почали обробляти.
-
Ще один апдейт по вчорашній крадіжці, телефон, що був вкрадений вчора був помічений біля 571 Bowman Ave, є в когось бажання поїхати в гості? 😁
-
квіти-це знак уваги. Якщо чоловік звик свою увагу показувати у даруванні квітів без прив*язки до свята, ну то чудово. Інші чоловіки по-іншому її можуть показувати...змінюючи підгузки, відвозячи дитини в садок, готуючи вечерю кожен вечір.... Коли в людей все добре-вони на цьому не загострюють увагу. Якщо вже йде принцип-то не в квітах справа.
-
Зробити помилку face id
-
Ви про обличчя?
-
Можна ще Touch ID бонусом, щоб гарно в пам`яті закарбувалось
-
Квітковий
-
Ну так, люди по-різному організують стосунки, звичайно, головне, щоб все всіх влаштовувало. («пошепки тихесенько»: і квіти)
-
BTC - ATH 😍😍😍
-
Доброго дня У мене та у чоловіка ворк перміт. на зняття обмежень заповнюємо аплікацію. чоловік + додав мене як члена сім'ї. треба підвантажити до документів форми IMM5713, IMM5710, IMM5707. це ми все правильно зробили? робила по відео, але там приклад подання на одну людину Чи треба щоб кожен зі свого кабінету робив тільки на себе?
-
Людина: дарувати квіти добре Базилік: дякую, дуже дякую