Українська Манітоба
-
Ви можете відкрити у банку рахунок в $США. Покласти туди готівку або перевести. А потім міняти переводом на рахунок у $ СА. Але курс не дуже вигідний
-
Хах! Це з Гаррі Потера! Тому-що, якщо щось подарувати Доббі, то він стає вільний😂
-
Мене колись вчила одна жінка похилого віку, що чоловікам дарувати нічого не можна. В крайньому разі можна подарувати щось маленьке (типа шкарпеток) або потрібне у господарстві. Сама вона була розлучена. Заміжні і щасливі жінки чомусь не діляться зі мною порадами
-
Я теж. То ми вже з вами зрадники з досвідом 😀
-
Дві , поки що 🌚
-
Всім привіт,є наші парикмахери в районі кілдонан?
-
Я не пам'ятаю хто такий Доббі
-
Ви вже скільки країн встигли зрадити?
-
Ви щось на богатому там написали , можна для ніщіх переклад ?
-
Є ціла хвиля інстаграм-психологів та коучів по стосунках, які доволі агресивно просувають ідею, що чоловіку ніколи і нічого не можна дарувати за замовчуванням, а то все життя проведеш з альфонсами 😏 В той же час є неймовірна кількість чоловіків, які в чашці кави вбачають меркантильність та прорахунок, навіть якщо жінка цілком нормально заробляє і в каві собі і до нього не відмовляла) Я думаю, це все йде зі страху бути використаними - і в чоловіків, і в жінок. З цим треба йти в психотерапію в оптимальному випадку. Зрілі люди - вони щедрі на все, і матеріальне, і нематеріальне. А от якщо людина затиснута вся, то скупість в грошах - це тільки симптом, там і в усьому іншому буде не айс)
-
Доброго дня усім! Хто нещодавно приїхав до Вінніпега, скажіть, будь ласка чи є ще в аеропорту стійка з волонтерами?
-
Нічого не жаліти для жінки, якщо шкодуєш, дорога до психотерапевта )) Якщо дуже коротко
-
Коли жінка описує риси бажаного чоловіка і там є щедрість , не доброта , турбота чи ще щось там, то вже мабуть тут треба задуматися , інстаграм-коуч детектед😅
-
Всім квітоманам: щоб квітка не посохла , ставте її не у воду , а у спрайт.
-
Канада зовсім інша країна) ше не все розумію)
-
Що таке спільний рахунок?🤔🤔🤔
-
Доки він заходить на спільний рахунок, НЕ буде вважатися як прояв уваги... (Прощавайте, хлопці. Не згадуйте лихом 😎 Зараз дівчата мене відправлять у довічний бан... 💀)
-
WCB ? Це лікарняний через травму на виробництві?
-
Ну я якраз маю особистий, але думаєм робити спільний акаует на випадок якщо мене фура зіб'є. Короче пейчеки є проЯвом уваги, ок?)
-
Joined Account, до якого мають повний доступ обидва супруга
22 Jan 2023, 08:02
128772/230596
about 2 hours ago